| valentingb a întrebat:

Lg GT505 -imi face probleme in ultima vreme. Ma puteti invata cum sa ii dau Flash sau update de soft? Va rog, daca ati mai facut asta, spuneti-mi si mie cum se face,daca nu ati mai facut, lasati pe altii. Funda, voturi!

Răspuns Câştigător
| WholeWorld a răspuns:

Salut happy Detin un LG gt 505 de 3 ani iar in timp am avut probleme cu softul si l-am dus la garantie iar ei au facut update la soft si dupa a inceput sa mearga mai bine acum iar merge naspa.
Daca vrei sa faci update la soft de sfatuesc sa te duci in oras...
Parerea mea e ca nu se mai merita sa bagi bani in telefon.
Eu il detin de 3 ani si m-am saturat de ellaughing.

| valentingb explică (pentru WholeWorld):

Si cat a costat?

| WholeWorld a răspuns (pentru valentingb):

Pai nu m-a costat nici un ban...L-am dus la garantie.
Dar degeaba oh go on In timp se strica.
Nu-i cine stie ce telefon dar macar are o camera de 5mp pentru facut poze (praf la video) si wi-fi.

Si la baterie, si camera daca nu ii faci setari bune de fiecare data cand o folosesti trebuie sa le editezi, si daca pui un program mai mare crapa, si acum imi apare cateodata doar poza de pe ecran, etc. Il vand.Cer 140 lei.E bun pretul? Eu nu am garantie.

Din cate stiu eu... 140 lei e un pret bun daca telefonul functioneaza din toate punctele de vedere.

Functioneaza,dar mai face figuri uneori. I-am luat baterie noua, 45 lei. L-am cumparat cu 200 de lei. Deci am deja o pierdere de 105 lei. Dar macar sa scot ceva, cat de cat acolo.

Da nasol... eu l-am cumparat acum cu mult timp in urma si pe atunci era un telefon destul de performant dar acum ca performantele au crescut... sincer daca telefonul nu ar avea unele buguri si ar avea un procesor, ar fi putut fi smartphone. Oricum, cred ca il poti vinde pe la 140-150 lei +, acum depinde de persoana.
Ps: Telefonul asta este unul dintre cele mai bune telefoane medii... adica sunt multe telefoane cu tochscreem care nu pot face mai nimic, doar touchscreem... dar telefonul asta are wifi, + o camera de 5 mb, + camera pe fata, + 3g, daca faci toate setarile la camera de 5 mb ai putea sa faci niste poze destul de bune happy. Ultima data cand l-am dus la garantie i-au updatat / actualizat soft sau cv de genulhappy si dupa ce l-am primit, meniul si restul mergeau foarte bine dar in timp se fwte si merge din ce in ce mai incethappy
Oricum bft.

Da, a fost bun la vremea lui.Procesorul de 130 Mh nu prea ajuta. L-am luat pentru ca face poze bune, cu macro, eu fac multe poze de aproape, vara, la flori, dar acum e iarna, si nu e chiar DSLR sa fotografiez fulgii happy.In fine, am incercat azi sa ii dau update dar m-am lasat de sportul asta. Il dau, face cine il vrea, ce vrea. E java, deci degeaba. Am sa cumpar altul mai slab de banii pe care ii iau pe el, sa-l tina bateria, ca m-am saturat sa incarc bateria zilnic. Imi iau un Nokia 1100 happy

Eu nu am probleme cu bateria... adica ma tine cat imi trebuie, poate pe tine te tine mai putin ca bateria nu o fi originala sau nu stiu.
Deci sa-ti dau un sfat prieteneschappy.
Cel mai bine ar fi sa vinzi telefonul si daca vrei sa-ti cumperi ceva performat si ieftin, cumpara un ipod touch 4 th generation... daca il cumperi la mana a doua costa undeva la 300-400 ron si poti inregistra hd sa faci poze, browser html, procesor, memorie ram, ios, + applicatiile iphone + bateria care dureaza destul de mult fiind facuta special pentru applicatii si navigat.
Sa-ti dau un exemplu... ipod 5h costa cam 10 mil si poate face tot ce face si iphone 5 in afara de faptul ca nu poate apela.happy

Imi iau un Allview, asa sunt eu mai nationalist, nu am bani acum dar cand pun mana pe banuti direct un Allview P5 Mini imi cumpar. E 600 de lei dar sa fim seriosi, e chiar mai bun decat XPERIA X8. Multa bafta, merci mult!

E bun si Allviewhappy, stiu telefonul si este destul de bun pentru pretul luihappy... eu ti-am oferit o alternativa mai ieftina dar multa bafta.
Oare cei de la Allview n-au putut pune un nume romanesc al firmeilaughing n-au imaginatie.

Sunt romani, dar vand pe extern. Nu poti merge pe extern cu numele,, Vedenii,, Suna mai frumos All View happy Hai ca imi place de tine, iti dau o cerere.

M-am gandit si la varianta asta happy oricum au produse bune la preturi moderate si daca ma iau dupa specificatii tehnice as putea zice ca daca Samsung ar fi creat un telefon ca al lor, ar fi costat dublu.
Ps : Am acceptat cererea.

Samsung dublu, Apple triplu.

14 răspunsuri:
| loveyouschatz a răspuns:

Mi.am stricat eu telu asa ca m.am luat dupa altii de pe TPU cu softul. du te mai bine in oras