| Deea_Andreea_1985_7Jem a întrebat:

Ma gandesc sa îmi tot schimb telefonul. Dețin un iPhone 5s dar nu sunt mulțumit de calitatea bateriei. Am si schimbat-o cu speranța ca tine mai mult dar nimic nou. La început ma gândeam pa un s6 nou dar tot ma gândesc ca e prea scump. Acum m-ma gândesc la un s5 deoarece nu merita sa arunc mulți bani pe un telefon știind ca il folosesc in aceleași condiții adică rețele de socializare, ma mai joc din când in când si atât. Si in plus vreau un telefon la care sa ma țină bateria bine si ținând cont ca il folosesc in condiții de praf ar fi un telefon ok pentru mine.Voi ce sfat îmi dați? Vreau un telefon cu baterie buna. Si mai ales ca il folosesc in condiții de praf, s5 m-ar avantaja? !

Răspuns Câştigător
| Pool77 a răspuns:

Am fost fraierit de prea multe ori, ca sa ma mai pacaleasca portocalii sau orice firma de telefoane.
Dupa un timp iti ajunge si te informezi, calitatea se plateste.
Desigur, 16 ore convorbiri 3g etc, pe hartie desigur. Uite un exemplu mai clar de atat nu se poate.
https://www.youtube.com/watch?v=Bn90snxRd8U
Aici ai comparatia dintre bateria unui iPhone 6 si Samsung Galaxy s6.
Bateria din iPhone e doar de 1810 mah iar al lui Samsung de 2600, si totusi iphone-ul se tine dupa el e mai cu 1-2 ore, insa totusi 800 mah diferenta. Conteaza softul telefonului, si conceptia hardwerului.

7 răspunsuri:
| Pool77 a răspuns:

Crede-ma ca merita.
Merita pentru ca la cele noi se mai dau update, plus ca intre S5 si S6 sunt diferente enorme.
Crede-ma, merita sa dai mai mult pe un s6 decat pe un S5.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa intrii intr-un magazin de unde poti cumpara telefoane, si cei de acolo, o sa iti poata sa iti raspunda cu precizie ce telefon tine mai mult.

| Pool77 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cei de acolo te vor intreba cati bani ai pentru telefon.
Si iti vor recomanda in pretul ala produsele, care nu se vand sa scape de ele din stoc.
Nu mai fiti prost, totul e un marketing si la portocalii si la verzi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Pool77):

Daca ai ceva cap, te prinzi, doar nu o sa iti vanda o caramida.

Bine bine, iti dau un exemplu.
Pana in 1000 RON la portocalii iti vor oferi un HTC Desire 820, 13mpx camera din spate 8mpx camera frontala 2GB ram, ok.
Pe un site sau oriunde, iti vor oferi un Samsung A5, 2015 care e peste HTC oricand.
Vezi? Chiar si daca stii ceva, aici ma refer ca te uiti dupa 2GB ram si cati mai multi mpx iti pot vinde orice cei de acolo, la fel si cu bateria.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Pool77):

Da le ai cu telefoanele,nu asa laughing Daca sunt oameni de astia cam da,si cei mai multi sunt asa (inteleg ca e nevoia de bani,si ca vrei sa vinzi,dar nu imi place cand isi bat joc de oameni-da stiu,probabil sunt printre cei putini care gadesc asa ).Ai dreptate,daca vor, te ard.Da parca era o informatie, gen, sa scrie undeva cat tine bateria, sau nu?:S

Am fost fraierit de prea multe ori, ca sa ma mai pacaleasca portocalii sau orice firma de telefoane.
Dupa un timp iti ajunge si te informezi, calitatea se plateste.
Desigur, 16 ore convorbiri 3g etc, pe hartie desigur. Uite un exemplu mai clar de atat nu se poate.
https://www.youtube.com/watch?v=Bn90snxRd8U
Aici ai comparatia dintre bateria unui iPhone 6 si Samsung Galaxy s6.
Bateria din iPhone e doar de 1810 mah iar al lui Samsung de 2600, si totusi iphone-ul se tine dupa el e mai cu 1-2 ore, insa totusi 800 mah diferenta. Conteaza softul telefonului, si conceptia hardwerului.

| Blackrose4 a răspuns:

La început, când cumperi un telefon nou, îți ține bateria foarte mult (asta se întâmplă cu toate telefoanele... fie iPhone, fie Samsung, HTC etc.), dar pe parcurs bateria nu mai ține la fel de mult. Aşa sunt concepute majoritatea smartphone-urilor. Ai putea să îți cumperi un Samsung Galaxy S5 sau S5 Neo. Ține bateria destul de mult.