| Aleeqq001 a întrebat:

Ma Suna un numar care nu îl cunoscut și Digi (chiar Digi) îmi da sms cu faptul ca numărul respectiv m-a contactat..cine credeti ca poate sa fie? M-a sunat efectiv de 3 ori

5 răspunsuri:
| Popescu10 a răspuns:

Cel mai probabil sunt hack-eri. Cel mai sigur este să nu răspunzi și să raportezi ca spam. Sau cineva care vrea să-ți facă o farsă?

| gabicoo a răspuns:

Prima dată - Ciucă a fost. Voia să-ți facă un cadou: Cartea "În slujba țării". Să o citești și să-i faci rezumatul - că pe el l-a luat amețeala după ce a citit introducerea și primele 10 pagini.
A doua oară - Simion a fost. Voia să-ți facă un contract pentru o casă Nordis de 30.000 €
Iar a treia oară - Ciolacu. Voia să știe dacă să-ți livreze comanda de covrigi.

Vezi câte ai pierdut dacă nu răspunzi la telefon.

Bula
| Bula a răspuns:

Conventia ne-scrisa spune:
- daca te suna un numar necunoscut o data, atunci poti sa nu-l bagi in seama. Te mai suna daca vrea ceva de la tine.
- daca numarul te suna inca odata, in timp relativ scurt (1-2 zile), atunci vrea sa discute cu tine.
- daca numarul te suna si a treia oara (in timp scurt), atunci neaparat vrea sa vorbeasca cu tine. Daca intervalul este scurt, atunci RASPUNDE sau SUNA INAPOI IMEDIAT, fiindca poate fi un apropiat de-al tau, ajuns in necaz (si te suna de pe telefonul altcuiva)!

Deci, 3 apeluri de la acelasi numar - suna-l inapoi si vezi cine e si ce doreste!

| Aleeqq001 explică (pentru Bula):

Sincer cred ca m-a sunat și pe la 2 încă de 3 ori is aceeași zi

Am avut pe celalalt număr un cuplu de etnie care ma tot sunau pe whatsapp deci nu mai știu ce sa cred laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Hacker sau cineva care are chef sa faca glume pe seama ta, ca de era ceva important iti lasa mesaj si te ruga sa suni inapoi.