Am vorbit cu niște prieteni care au alte modele de Huawei și mi au zis ca LED ul pentru notificări li se aprinde albastru când primesc notificare de la Facebook. Mie nu mi se aprinde deloc când am notificare de la FB, și singurele culori care se aprind sunt rosu, alb/galben și verde. Ar trebui sa se aprindă și albastru sau nu? Mi se pare dubios fiindcă, chiar dacă, sa zicem, n are culoarea albastru, ar trebui sa se aprindă ceva, zic și eu.
Pey... Da!
Rosu-i cand e moarta bateria.
Galben cand e... mai putin moarta bateria.
Verde cand e incarcata.
Indiferent de unde vei primi mesaje, notificari sau apeluri pierdute, led-ul va arata culoarea corespunzatoare atunci cand e la incarcat.
Cand nu e la incarcat, de obicei led-ul apare verde. Nu stiu care sunt setarile pentru fiecare culoare in parte. Stiu ca am avut si albastru la un moment dat. De alb nu imi amintesc.
Pentru mine, asta e chiar ultimul aspect care ma intereseaza!
Mai ales ca pentru a distinge culoarea, e nevoie de o incapere mai putin luminoasa.
Una peste alta, doar n-ai de gand sa-l tii pe vreun perete sau intr-o vitrina. Eu il pun pe noptiera, seara. Daca licare led-ul, ma uit sa vad ce-i cu el; ce mesaj am primit etc. Dar asta doar daca observ. Doar nu stau cu ochii pe si in telefon 24/24. Da-l in *** mea de led!