| XantoS a întrebat:

Mai are rost sa imi cumpar Iphone 4S, in 2014? Din cate am observat inca mai are cate ceva "de aratat" la astia noii...s3, HTC one etc.

Răspuns Câştigător
| slayer09 a răspuns:

Mai, telefonul nu ti-l cumperi dupa trend, cel putin asta e parerea mea... daca vrei sa fii la moda ia-ti un iphone5s care te costa o groaza, daca vrei telefon bun poti sa iti iei un HTC, nu neaparat one, unu mai decent, sunt destule la 7-8 milioane care pot face multe ca un smartfone. Daca vrei sa iti iei iphone, sa stii ca nu ai optiuni de customizat la el, dar ceea ce e bun la el e ca se misca foarte bine fata de rivalul lor ..sistemul android, dar asta nu cred ca o sa dureze la tine pentru ca stiu ca tu ai vrea sa faci multe customizari cu telefonul...deci nu cred ca e de tine, te-am citit?big grin

| XantoS explică (pentru slayer09):

Pai am avut pana acum 2 telefoane cu android si le-am folosit pe parcursul a 4 ani; ma gandesc sa experimentez ceva nou pot sa traiesc si fara customizare...un wallpaper si o imagine de, deblocare imi ajunge..atata timp cat os-ul se misca fluent...multumesc de raspuns!

| XantoS explică (pentru slayer09):

Pot traii si fara customizare... vreau sa incerc ceva nou...am avut pana acum 2 telefoane cu android pe parcursul a 4 ani.

| slayer09 a răspuns (pentru XantoS):

Bun, atunci daca vrei numai asta iphoneul e perfect pentru tine. Sau ai putea sa incerci un telefon cu windows pe el, cum ar fi Nokia lumia. daca vrei altceva sa experimentezi tongue

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

HTC e mult peste 4s, chiar si Galaxy S4 e peste Iphone 4s

Răspuns utilizator avertizat
| zombie1510 a răspuns:

Daca ai bani si vrei un telefon de buzunar da, daca vrei performanta, nu

| slayer09 a răspuns (pentru zombie1510):

Iphone ofera performanta, dar doar atat!