Posibil.Desi nu prea cred.In cazuri din astea trebuie scoasa bateria imediat.Dar cum in cazul tau nu a fost asa, cam slabe sperante.
Din propria experienta iti spun ca ai totusi 30% sanse sa iti mearga, insa cred ca sau ars circuitele din el.
Acum depinde de cat de bine e fabricat telefonul.
Nici intr-un caz! Daca s-a filtrat apa si a intrat in el degeaba! Doar daca te vei duce cu el la reparat, oate vei mai avea o sansa
Bye-bye poti sa ii zici telefonului tau, mai bine ia-ti un telefon rezistent la apa
Trebuia ca atunci pe loc sa deschizi capacul spate sa scoti bateria si tot ce se mai putea indeparta apoi dat cu feonl nu oarte mult doar o rotire a telefonului si prin orificii apoi fara baterie si ce ai mai fulat de pe el trebuia introdus intr-un bol cu orez...asa dupa cum zici tu ca ai facut ai sanse de 20 30% sa iti mearga deci BYE BYE...
Nu cred ca ai sanse. S-ar putea sa nu mai functioneze iti spun dureaza foarte mult pana se usuca. Eu l-am scapat in veceu si nu mai mergea am facut tot ce e posibil dar in orice caz sa nu arunci telefonul.