Sunt destul de asemanatoare, e greu sa arunci bila alba in ograda unuia sau altuia.
Daca vrei sa filmezi 4K la 60 fps, doar Note 9 poate asa ceva.
Deasemenea, stabilizarea nu e foarte reusita pe MATE.
Pe MATE, cand folosesti modul (obiectivul) TELE, calitatea e foarte buna, dar uneori pierde focusul. DECI ar mai avea de lucrat la soft. Poate intr-un viitor update se va rezolva chestia.
Am P10 Plus si constat ca de la o versiune la alta a softului (ma refer la update-uri) nu merge mai rau, precum se intampla de obicei la Samsung si alti producatori, ci sunt semne vizibile de progres.
Nu am auzit live cum suna Mate-ul, toti il lauda, dar personal solutia pentru sunetul stereo nu imi place. Au integrat difuzorul de jos in fanta slotului USB-TypeC.
Mate are baterie mai mare, procesor mai eficient, insa daca vrei jocuri, tot Note e mai bun, pentru ca Kirin inca nu are suport pentru multe jocuri actuale.
Mate 20 pro. Il consider din punctul meu de vedere mai puternic, mai stabil. Se stie ca cei de la Samsung ii lasa pe cei de la Huawei sa ii depaseasca in topuri. Personal nu mi se pare prea mult nou in note 9 fata de note 8. Dar o sugestie si o intrebare ar fi: de ce nu astepti Samsung galaxy s10?
aledior123 întreabă:
Denila123 întreabă: