| Alexandra_Ale_1995 a întrebat:

Memoria de 16GB la un iphone 5 este prea mica? Adica incap multe aplicatii, poze, jocuri etc sau doar cateva? Ce imi recomandati?

5 răspunsuri:
| Celcareajuta a răspuns:

1. 16 GB sunt suficienti DACA nu iti poti permite mai mult(mai folosesti si un Icloud de 5 gb pentru poze)
2. cea mai mare la iphone e 64GB
3. Nu poti adauga card la iPhone!

| BlackNinja a răspuns:

Pai 16 GB memoria la un telefon e a 2 a cea mai mare posibila(cea mai mare fiind 32 GB).Eu zic ca o sa iti incapa multe chestii pe el.Dar totusi daca nu iti incap ai putea sa iti cumperi un card pentru telefon.Am vazut ca sunt destul de ieftine si de mare.

| RB26DETT a răspuns (pentru BlackNinja):

De cand poti pune card de memorie pe iphone-uri?
ia-ti unul cu 32 de gb! am un telefon cu un card de 16 gb, am facut cateva poze, filme, am instalat 2 jocuri de cca 2 gb fiecare + multa muzica si pot spune ca nu mai am loc pe card, ia-ti un iphone 5 32 gb! dar sunt multe alte telefoane mult mai bune decat iphone 5! ai de gand sa dai bani pentru orice aplicatie? :\

| Alexandra_Ale_1995 explică (pentru RB26DETT):

Nu sa dau bani, la aplicatiile free ma refer. Si unul de 32 nu imi pot permite, plu s ca vreau sa il iau la mana a doua. Si voiam sa stiu daca e destul de mare si daca are 16gb.

| RB26DETT a răspuns (pentru Alexandra_Ale_1995):

Nu iti ajung 16 gbwinking cauta totusi unul de 32, daca faci cateva poze, faci cateva filme, ai ceva muzica in el, nu vei mai avea loc pentru aplicatiiwinking si de geaba scrie 16 gb ca ai maxim 13-14 valabilwinking