In general da, doar 530 mi se pare ca nu prea se merita.
Avantajele ar fi ca e stabil, rapid si simplu de utilizat.
Dezavantajele sunt ca nu prea are infrastructura, WPStore nu are nu stiu ce aplcatii. Eu il recomand doar in doua cazuri:
1.Folosesti multe servicii Microsoft
2. Vrei un model mai ieftin(deoarece telefoanele cu Android ieftine sunt imposibil de utilizat dupa cateva luni)
In general nu, ce le tradeaza pe telefoanele de la Microsoft sunt firmware-ul si modul de gestionare al lui.In Zune Store multe dintre aplicatii sunt platite si cele free sunt cam saracacioase, Windows Phone e mai mult pentru media decat performante iti spun ca pana si Symbian Belle e mai avansat decat WP chiar si Jolla OS si multe OS-uri. Ai restrictie la drivere in primul rand ca sa sincronizezi o poza sau sa pui niste fisiere de muzica iti faci grele probleme si iubitorii de Windows Phone normal ca o sa ma contrazica in momentul asta. De aceea si Nokia a ajuns in pragul falimentului din cauza jocului astuia cu Windows Phone de ce e invadata piata la momentu respectiv e iOS Android si Blackberry OS ca multa lumea am vazut cu BB. E prost gestionat Windows Phone si calitativ tot la fel sunt telefoane ieftine. Iar Nokia dintr-o firma celebra a devenit doar o tentativa de a reveni pe piata. Cumapara-ti ceva cu android sau daca tii neaparat de Nokia un e7 sau Nokia x-dual sim sper ca te-am lamurit aa si daca vrei ceva ieftin incearca iPhone 4 sau 4S au devenit foarte accesibile la momentul actual funda?
Lumia 625 sa-u Micrsoft Lumia 535 ( cand apare in Romania )