anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Merita sa dau 800 de lei pe un Samsung galaxy s 2 la mana a doua?

P.S.: asa arata telefonul
http://img08.mercador.ro/......napoca.jpg

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Nu. Nu iti lua telefoane, computere sau laptopuri la mana a doua (sau mai bine nimic pentru ca poate nu o sa te tina mult sau are ceva stricat. etc.) Un galaxy s 2 e maxim 1000 lei. Maxim! De 800 lei iti poti lua un telefon care e mai bun ca s2-ul si nou din magazin, asa o sa ai si garantie. nu o sa fie zgariat si e altfel cand iti iei un lucru nou. E mai smecher. Telefonul asta il are un coleg dar al lui are 4 gblaughing Normal ar trebui 8 gb, asa e peste tot, infine. Nu e asa de bun telefonul adica poti sa il compari cu Vonino Ego Qs si o sa vezi ca e si mai ieftin si mai bun sau un telefon care l-am vazut acum e 950 lei pe flanco Allview x1 soul mini e foarte buna il intrece pe galaxy 2 plus. Dupa mine e cel mai bun telefon pana la 1000 lei.Bagi jocuri in el de te plictisesti, are camera buna, procesor bun si gb ram ok. ce mai vreilaughing e si mare. Deci telefonul asta sa ti-l iei sau Vonino Ego Qs dar Allview sa iei daca ai destui bani, eu imi iau Vonino pentru ca nu dau multi bani pe telefon si dupa ma plictisesc de el. Vonino costa 650 lei si daca ma plictisesc de el asta e macar stiu ca n-am dat o caruta de bani pe el. Deci cauta telefoane daca te pricepi la ele cat de cat pe site-uri gen altex, flanco, eMAG nu mercador si tocmai si uitate care e mai buni eu ti-am zis, alege dintre alea 2 telefoane daca ai bani ia Allview daca nu i-a Vonino sau mai strange bani daca vrei un telefon mai bun da nu merita ca tot aceleasi jocuri joci, doar ca e mai nou si mai bun deci nu merita. Alege dintre alea doua cel mai bine sau uite daca vrei un telefon mare mare Serioux Symbiosis X4 asta e da Allview care ti-am zis pare mai bun, are memoria mai mare. Uita-te la astea 3 telefoane vezi care iti place si care ai bani sa il cumperi si gata. Da daca vrei un telefon maricel si bun Allview daca vrei un ditamai telefonul ia Serioux Symbiosis X4 ca e si asta bun. Bafta! Vezi cum alegi!

6 răspunsuri:
| sonya a răspuns:

Buna,

Cred ca este un Samsung S2 plus, nu S2. Oricum, unul nou sa stii ca este in jur de 900-1000 de lei.

Eu una nu as da atatia bani pe telefonul respectiv la mana a doua. Dar tu faci cum crezi.
Mai bine mai pui putin si il iei nou cu garantie si tot ce mai vrei.

Pa, pa.

| Ovi4678 a răspuns:

NU, POTI GASI MULT MAI IEFTIN TE ASIGUR cauta pe melcador, tocmai.ro,ocazii.

| YoVyLLy a răspuns:

Nu se merita. Unul nou costa cam 900 de lei. Mai bine pui tu inca 100 de lei decat sa il iei la mana a 2-a.

| vavitza a răspuns:

Daca vrei neaparat un telefon Samsung galaxy s 2, mai bine cumpara-ti unul nou din magazin, pentru ca o sa ai garantie la el si esti sigur de ceea ce cumperi. Sfatul meu este sa nu te bucuri ca este cu vreo 100 de lei mai ieftin. Ramane la aprecierea ta...

| PynkLove a răspuns:

Nu merita, fa-l pe vanzator sa iti mai lase din pret ca nu vinde S3 laughing
Am cautat si de curiozitate pe mercador ca tot ii fac astia reclama preturi la s2 si am gasit o diferenta mare fata de pretul tau.

| Iulica123 a răspuns:

Da dupa cum se vede ii foarte frumos eu spun ca merita big grin