| IIIshaneIII a întrebat:

Merita sa dau la schimb p9 lite 2017 16gb pe Samsung note 3 32 gb? Am vazut pe Youtube ca exista o gramada de custom romuri pentru note 3 inclusiv Android 8.1, al meu este blocat la Android 7.0

8 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Note 3 a fost o legendă.
A fost.
Acum mulți ani.
P9 lite e un telefon modest insă eu nu aș face asemenea schimb.

| Bogdan70001 a răspuns:

Da,intr-adecar sunt mai multe Custom ROM-uri pentru Note 3, dar cum crezi tu ca le va duce...iti zic eu cu foarte mare lag si aici intervine si ce a zis gelu si apropo te sfatuiesc sa te iei dupa ce a zis el pentru ca a zis bine

| IIIshaneIII explică:

Problema ca la al meu după reset fără nici o aplicație după ce își dă update-uri le, mai rămâne decât vreo 6gb memorie liberi din 16 GB și nu am loc suficient pentru aplicații

| gelu1970 a răspuns (pentru IIIshaneIII):

Pui un card minisd.
O sa ajute ceva.
De aceea când cumperi urmatorul telefon vezi bine ce caracteristici are. Și cele cu 32 gb au sa dispara cu timpul.

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Il aducem pe BigSmoke. Ca a avut destula pauza de ieri pana azi rolling on the floor

| venividivici2017 a răspuns:

Note 3...parca vorbesti de Epoca Glaciara. Tine-ti P9 lite, cu toate ca nu este un flagship, Note 3 nu o sa te mai duca mult!

| BigSmokeJunior a răspuns:

Salut! Este adevarat ca note 3 a fost, si inca ESTE o legenda. Dar P9 lite este mult mai nou, deci de multe ori inseamna ca telefonul este mai bun, are o tehnologie mai noua etc. Si cum au zis si altii nu merita schimbarea (E casi cum ai un porche si sa decizi cu tu de fapt preferi o dacia) pentru ca statistic vorbind p9 lite este mult mai bun si mai performant(ultimul update la note 3 este 5.0 etc) Note 3 chiar a fost un telefon foarte bun, dar asta nu inseamna ca mai e bun in anul 2018, cu atatea chesti noi. Si chiar daca note 3 ar avea ultimul update, telefonul nu o sa fie deloc rapid, si de multe ori o sa se blocheze din chesti banale ca pana la urma are 3GB ram si mai e si un telefon din 2013
Daca ai si alte intrebari, contacteza-ma

| Cezar_Demidov_1997 a răspuns:

Eu ti-as recomanda p9 lite pentru ca este mai nou decat note 3 si este mai intelegent si note 3 e vechi acum si nu are noile tehnologi