Daca nu te deranjeaza bateria care se descarca un pic cam rapid.
Uia-te la cele din seria A care au aparut anul asta, sunt foarte bune si sunt in jur de 1000 lei. Nu merita sa dai 2500 pe un s8.
Pai eu am găsit s8 plus la 16 milioane, merita?
Daca ai gasit nou cu garantie logic ca merita
Exista vreun telefon la care nu se descarca un pic cam rapid bateria dupa un timp?
Am văzut la cineva un J5 pe care îl are de 2 ani și tine mult mai mult bateria decât la un S9 abia luat din magazin. Dacă tot fac telefoane așa scumpe și cu tot felul de specificații, sa facă ceva și cu bateria.
Cred ca acel s9 are un defect din fabrica, nu poate un telefon de 2 ani sa tina mai mult decat unul nou
Ba da pentru ca J5 2016 are ecran de 5, 2 și baterie de 3000 mah iar S9 are ecran de 5, 8 parca și baterie tot de 3000 mah deci e normal sa țină mai puțin. In plus am intrat și eu la review-uri de curiozitate și se plâng mulți de baterie. Nu cred ca era o mare tragedie dacă ii puneau una de 3500 măcar.
Dar e o distanta de 24 de luni intre ele, asta inseamna 700 de cicluri de incarcare -descarcare, eu unu nu cred, plus ca are un cpu care consuma mai putin s9, desi greu de crezut
De asta m-am mirat și eu dar am văzut cu ochii mei la niște prieteni.
Ai testat tu ambele telefoane in mod stiintific si ai realizat asta?
Nu știu la ce te referi prin științific dar am intrat pe jocuri, YouTube, Facebook și da, le-am comparat.
Majoritatea in țară, aveți un handicap cu Samsung si iphone.
Până nu reușiți să treceți de acesta...o să fiți ca racul.
Sincer,da.Desi nu sunt deloc fan Samsung si consider ca multe dintre telefoanele lor sunt prea scumpe pentru ce ofera, mi se pare ca S8/S8+ si Note 8 sunt singurele telefoane de la Samsung care totusi isi merita banii
Bittersweet07 întreabă:
aledior123 întreabă:
Denila123 întreabă: