| dbigiu84 a întrebat:

Merita sa-mi iau un S10? Mie mi se pare cam urat.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Depinde ce telefon ai acum, daca ai s8 merita, daca ai s9 nici vorba

| Plato a răspuns (pentru RAY):

In fine, am vazut undeva ca e 2000, oricum e irelevant, e mult prea mult pentru o bucata de... ceva. De banii aia trebuia sa-ti faca si micul dejun.
Telefonul trebuie sa sune. Sa te uiti la un clip sau la o poza poti si pe unul mult mai ieftin. Sa zicem ca esti mare om de afaceri si chiar ai nevoie, poti investi intr-un Note sau nu stiu ce, dar fiind un om simplu, care nu are efectiv nevoie de supraoptiunile alea... e doar de fite, ceea ce nu e foarte inteligent.

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Ca nu iti permiti nu inseamna ca e de fite

Mda, te rog sa-mi spui ce face un copil cu optiunile telefonului acela. Cu toate. De asemenea, de ce nu ar putea trai fara ele. Daca-mi spui, iti dau dreptate.

Ce exemplu ai dat, pentru uni telefonul e necesar,rapiditate, tehnologie, vr, plus ceea ce ofera, nu anual trebuie sa cumperi si o data la 2, 3 ani ce e nou pe piata

Telefonul e necesar. Telefonul fabulos de scump nu e necesar.
Poti sa zici de vulpe sau ce vrei, eu n-as da vreodata asa de multi bani pe un telefon, ca pur si simplu nu am nevoie. E prostesc.
Dar asta e mentalitatea romanului post '89: "trebuie sa arat ca am, ca-mi permit, ca-s smecher." La fel fac romanii si cu masinile, apoi au de tras in urma deciziilor. Lucrurile trebuie sa-ti foloseasca, nu sa te falesti doar cu ele.

Man mie imi place ceea ce e rapid, intelegi, nu este o pierdere de banii, mereu cand am dat banii multi nu am regretat, cand am dat putini am regretat, am luat multe tepe cu chesti ieftine

| mgtow a răspuns:

Peste 300€ nu merita un telefon

| Plato a răspuns:

Merita, nu "(se) merita", ca nu exista "a (se) merita".
Si nu, nu merita. 2000 de dolari pe un telefon? De ce?

3.44999 Lei nu inseamna 2000 de dolari

Întrebări similare