IPhone5 bate Samsung Galaxy S4 la orice capitol.In primul rand trebuie sa te uiti la marime. iPhone 5 poate fi manevrat cu usurinta de catre o singura mana, in schimb la S4 te chinui 2 ore sa deschizi o aplicatie cu o singura mana.In al doilea rand trebuie sa ai in vedere Sistemele De Operare iOS si Android.iOS e original, doar pentru produsele Apple si nu ia virusi.Singurul minus pe care il are este ca nu poti face orice de pe el (Ex.Sa descarci un rington, ai nevie de iTunes, dar si asta tine de securitate). Androidul poate lua virusi, are aplicatii Spyware si Adware iar de la un timp poate sacada.In concluzie iPhone 5 > Samsung Galaxy S4.
Http://versus.com/es/samsung-galaxy-s4-64gb-vs-apple-iphone-5-64gb
s4 e net superior.tu alege cel ce iti place
Nu nu se merita de loc, referitor la (Pe Iphone toate aplicatiile trebuiesc cumparate, ceea ce mie mi se pare o risipa de bani.) nu trebuie toate cumparate.
Poate ca inca nu ai descoperit ce face telefonul si e mult mai rezistent decat s4
Depinde ce cauti la un telefon. Daca vrei un telefon care arata bine, e facut din materiale bune si e usor de folosit, pastreaza iPhone-ul. Dar daca vrei un telefon performant, inteligent, cu multe functii, ecran mare si clar si foarte "customizabil", atunci schimba-l pe un S4. Si scuze din partea lui dely20010 pentru raspunsul pueril.
Nu Doamne ferestecum sa faci asa ceva toata lumea isi doreste iphone5 sa nu faci prostia asta!
Lumea nu iti da de mancare! nu il am pentru lume, il am pentru ca-l folosesc zilnic la 80% din capacitate. cand l-am achizitionat am vrut s4 dar nu am gasit pe stock iar am ales ip5 datorita stabilitatii os-ului (am avut inainte un ip4)... dar parca tot cu stabilitatea aia am ramas si doar atat...
Desigur ca NU se merita.
Majoritatea persoanelor au Samsung, nu zic ca nu este o frima buna, dar, mai nou toate persoanele au un Samsung, daca doresti ceva diferit, Iphone-ul ar fi perfect, Apple va fi intotdeauna pe primul loc.
Desigur, daca vrei un telefon pentru jocuri, aplicatii si altele, Samsung-ul ar fi ideal. Pe Iphone nu poti rula toate aplicatiile, pe care le ruleaza Samsungul(deoarece are Sndroid iar Iphone IOS)
Pe Iphone toate aplicatiile trebuiesc cumparate, ceea ce mie mi se pare o risipa de bani.
Daca vrei un telefon pentru jocuri, S4 este perfect.
Daca vrei unul cu stil, doar pentru necesitati, Iphone-ul este pe primul loc.
Mie mi se pare ca galaxy s4 e mult mai bun. Cel putin mie imi place mai mult Android decat IOS.