Daca asa stau lucrurile, atunci ia-l. Numai sa isi scoata contul de icloud de pe el ca sa il poti folosi.
Numa sa fii sigur ca nu te inseala proprietaru si-ti ascunde ceva defecte. Daca nu, da, merita.
Nu lua iphone de la mana a doua. Niciodata.
Poate sa fie furat, poate sa fie blocat in cloud si nu ce-i face sa-l deblochezi. Nici degeaba sa nu iei iphone de la mana a doua.
Ia-l nou din magazin daca iti place iphone. E ieftin ca l-a procurat prin mijloace necinstite.
La 800 de lei mi se pare usor suspect.
Si mai e ceva. Apple au fost prinsi recent cu mata in sac ca isi incetinesc telefoanele pe masura pe masura ce durata de viata a bateriei scade. Deci in timp ii vor scadea performantele, desi Apple a promis un update prin care va rezolva problema. Acuma nu stiu.
Sunt multi oameni care isi vand iphonurile la pret mic pentru ca si-au facut upgrade. Totusi, 800 de lei e cam putin. Merita, Cu conditia sa fii la fata locului, sa il incerci sa vezi daca nu e blocat in icloud sau sa nu aiba vreo defectiune. Abia apoi sa il cumperi cand te-ai convins ca e ok.
Nu are nimic telefonul il stiu bine, la noi aici cam așa se vând telefoanele dar persoana vrea să îl vanda să își ia altceva pentru ca s-a plictisit
alexsaxx2323 întreabă:
anonim_4396 întreabă: