| XxXanonimus26 a întrebat:

Mi-am blocat codul PIN si imi cere codul PUK!
Ce sa fac pentru ca nu pot apela numai la urgenta si sa scriu codul PUK?
Si nu-l stiu codul PUK.
Ce sa fac?

12 răspunsuri:
| simpleBoy a răspuns:

Vezi ai codul PUK pe cartela scrie undeva jos intr-un colt pe cartela COD PUKsadnumere)

| yfgsdufsdhfgyfrhwer a răspuns:

Daca iti stii numarul de telefon care ti-a fost blocat, suna de pe un alt telefon la relatii cu clientii si spune`le numarul, depinde ce retea esti
la Vodafone si cosmote stiu ca e numar special la care sa suni pentru codul puk...

Răspuns utilizator avertizat
| zotac a răspuns:

Suni la serviciul de Relatii cu clientii si te va ajuta o persoana de acolo.winking
Vezi ca o sa-ti ceara si nr de tel de pe cartela blocata.

| hunter_8342 a răspuns:

Daca esti pe Vodafone suni la *128# de pe alt tel si vezi ca ai acolo alternative, dai aflare puk si ti-l trimite printr-un mesaj, dar la 10 introduceri gresite s-a blocat cartela definitiv. Bafta

| Username89365328652398562395 a răspuns:

Acuma ti-l dau eu codul puk ca-l am eu:
-ai mai multe variante:
1)Suna la RC.
Le dai nr de telefon si ei iti dau codul in cateva minute.
2)Poti afla codul PUK si prin apel la 484 (apel gratuit de pe un numar Orange) sau 0744940484 (apel taxabil, apelabil din orice retea) de luni pana duminica, de la 7 :00 la 22:00.
Sper sa-ti fie de ajutorwinking

| AnaEindragostita a răspuns:

Cand tii s-a dat cartela s-a dat codul pin si puk scriel de acolo daca nu il mai stii pa

| dannys a răspuns:

*100# in cosmote dupa apesi tasta 5 si introduci nr de telefon pentru care doresti sa afli codul puk.

| EuAli a răspuns:

Suna la Relatii Clienti de pe alt telefon, numarul de Relatii Clienti depinde de fiecare retea, nu stiu numerele de Relatii Clienti de la fiecare retea, si spune numarul telefonului al tau ca nu stii codul PUK, si ca iti ntrebuie sa deblochezi numarul tau.

| Meli a răspuns:

Buna Silviu! Puk-ul este scris pe cartonasul in care este cartela.In caz ca ai aruncat cartonul pe care scria codul Puk si telefonul tau este blocat suna la *100# si apoi urmareste instructiunile afisate pe display-ul telefonului.

Sper ca te-am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, poti suna de unde ai luat abonamentul sa iti dea codul PUK.Suna la Vodafone sau la ce retea esti tu.Atunci o sa te intrebe niste date personale : cum te numesti, cand esti nascut, etc.
Daca dovedesti ca ala care a sunat esti chiar tu, (laughing) iti vor da codu PUK.

Alte răspunsuri