anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi am cumparat acum 2 saptamani un Samsung galaxy s4. Azi l am bagat in geanta si s a zgariat. Nu i am pus folie, dar am vazut ca are din fabrica un fel de plastic care il acopera. Mai e nevoie sa i pun si folie? Daca ii pun folie o sa se vada urat zgarietura pe dedesubt? FUNDA

Răspuns Câştigător
| Alx11 a răspuns:

Pai ar trebui sa iei acel plastic care este zgariat si sa-i cumperi alta folie telefonului sau o husa care sa-i acopere si ecranul. Sper ca ti-am fost de ajutor. O zi buna!

4 răspunsuri:
| Adminul000 a răspuns:

Cumparai folie si plasticul acel Daca vrei este al tau telu

| Mariii1 a răspuns:

Daca este zgariat f.rau, sa fie vizibil, zgarietura o sa se vada. Insa daca nu, e ok. Asa am patit si eu odata. Apropo, cat a costat telefonul, si de unde l.ai luat. As vrea sa imi cumpar si eu unul saptamana aceasta

| anonim_4396 explică (pentru Mariii1):

L am luat de la eMAG, dar nu online, am fost in crangasi unde au ei magazin. A costat 1800 de lei.

| Cm_Nikitto_1997 a răspuns:

Buna,folie este foarte bine sa ii pui deoarece protejeaza ecranul de zgarieturi pe care aproape nici nu le vezi acuma dar cu timpul o sa se vada dupa ce o sa se acumuleze mai multe, insa ecranul daca nu are folie nu se zgarie asa usor insa folia se zgarie repede caci e din plastic dar e foarte recomandat sa iti pui folie, si nu o sa se vada zgarietura care o aia asa tare, pune folie mata caci e mai mistowinking Funda te rog :*