Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Buna. De azi dimineata plang pentru ca mi-am blocat iphone-ul care mergea cu un gewey, fiind blocat pe Orange Franta. Am fost la un service si mi s-a spus ca singura solutie e deblocarea oficiala si ca ma costa 120 de euro! Imposibil sa pot da suma aceasta si cautand pe net solutii, am dat de tine! Mai este valabila oferta ta? Ma poti ajuta?
Multumesc!
Ti s-a blocat telefonul in ce sens? Daca scoti orice cartela poti accesa telefonul sa faci poze sau stiu si eu, vezi ce este prin el, poti sau nu? Daca cumva ai facut update la un nou IOS si aveai gevey esti mancat.E putin cat iti iau aia daca atat ti-o lua.Deci tu daca e asa cum eu banuiesc ca s-a intamplat, adica sa fi facut update la alt IOS atunci va trebui sa faci doua chestii. Odata sa activezi telefonul ca el acum de fapt e inactiv, deci nu-l mai poti activa tu nicicum. Deci cei care au service, au programe si ti-l rezolva.Si dupa ce telefonul va fi activat poti face acea decodare.Eu nu fac nici activari si nici decodari.Ce ai vazut ca as fi spus eu pe aici este ca eu am platit unora sa imi decodeze telefoanele dar nu am platit sumele ce voi le aratati pe aici. Despre asta era vorba in acele comentarii. Daca aveai telefonul cumparat din America atunci era simplu. Dar nici asa in cazul tau tot trebuie sa dai bani ceva mai multi. Deci alta optinune nu ai. Poti cauta pe net cat doresti ca n-o sa gasesti pe careva sa iti arate ce trebuie facut sa reactivezi iphoneul.Nu exista sa gasesti asa ceva. Deci asta este singura solutie, sa mergi la un service. Imi pare rau mai mult de atat nu te pot ajuta. Cand ai telefon si este decodat cu cydia sau cu simuri din astea NICIODATA SA NU FACI UPDATE pentru ca asta se va intampla. Decodarea aia factory definitiva nu te ajuta nicicum. Faci acea decodare si telefonul tot inactiv va ramane.Trebuie sa il activezi, eu nu stiu cum se face, am intrebat pe unii la service si normal nu au vrut sa imi zica cum sau cu ce se face aceasta reactivare daca ai facut update si bla bla.N-a vrut, a zis ca asta este afacerea lui ca el din asta traieste si nu gasesti pe careva care sa iti zica.In America sa faci chestia cu doar 35 de dolari atat.Cand mai cumparati telefoane luati-le de pe internet dar din America, telefoane noi sau folosite in America si n-o sa aveti probleme dupa. Indiferent ce telefon ai avea sa zic si iphone 5, il cumperi acum ei in aceeasi zi il si poti decoda indiferent cum este sub contract, out contract si asa mai departe.Si il decodezi cu 1-2 dolari.Asta este un sfat pentru ca europenii te jupoaie pur si simplu.Eu nu dau 100 de dolari pe telefon d-apai sa platesc doar pe decodare 120 de euro.Aia nu-s sanatosi.
Ok, se pare cavrei sa dai 100 de lei sau mai mult decat sa o faci gratis.Nu ma mira de ce romanii gandesc asa naspa.Plus de asta am afisat si o intrebare cum ca as face chestia asta gratis cuiva dar intrebarea mi-a fost stearsa de cei de pe TPU din motive pe care doar ei le cunosc.Ok, bafta si se pare ca romanii au bani daca isi permit sa dea atatia bani pentru o decodare.
Iarta-ma ca te superi, dar eu am vrut sa vad cat ma ajunge o decodare la oameni priceputi in acest domeniu, multi spun ca o fac pe gratis, si de fapt imi strica telefonul, si mie nu mi se pare mult 100 de lei!
Draguta eu ti-am dat raspuns si ti-am zis te costa 0 lei.Vezi ceva naspa in chestia asta sau cum? Si tu crezi ca eu pun mana pe telefonul tau sau o sa ti-l ating? Nici macar nu o sa il vad d-apai sa il ating.Decodarea asta factory, tu personal nici nu iesi din casa daca intelegi cu ce se mananca. Apple iti decodeaza telefonul prin itune. Adica cu un singur clik de la ei, ai iphoenul decodat.Deci nu te gandi ca vine careva si-ti umbla in telefon sau mai stiu eu ce alte chestii. Daca nu vrei moca, gratis, free zi-i cum vrei atunci, uite plateste. Du-te la un centru service pentru telefoane sau la compania ce tu ai cartela si spune-le, uite eu vreau sa imi decodez telefonul factory unlock si o sa stii sigur ciat e costa.Asa fiecare poate si-a decodat telefonul mai stiu eu unde sau la cine si bineinteles preturi diferite si asa nu ai cum sa stii exact cat te costa.Dar cineva a spus pe aici costa peste 150 de lei.Si asa si este din ce am mai citit pe aici ce povesteau unii altii.Eu am vrut sa te ajut gratis dar se pare ca atunci cand vrei sa ajuti pe cineva deja esti suspicios.Rau de tot au mai ajuns romanii.Nu doar rau dar si foarte slab pregatiti si cu o cultura generala la pamant.In 20 de ani am ajuns varza, mai slabi decat mexicanii chiar. Daca nu ti se pare mult 100 sau 150 de lei, de ce ai mai venit sa intrebi pe aici? Aici nu se decodeaza telefoane asa ca la banii tai ca vad ca spui pentru tine nu-i nimic 100 sau 2 te duceai direct la sursa si rezolvai problema.Dar daca aia nu-ti rezolva la mine nu mai vii.Eu nu ma ocup de decodari decat doar asa pentru prieteni, amici, cunoscuti. Repar telefoane, calculatoare, instalez windows si asa mai departe dar nu pentru bani.O fac doar asa de placere si sa ajut pe cei cunoscuti. Oameni priceputi in domeniu adica care sunt oamenii aia priceputi? Daca am zis ca decodarea o face Apple care sunt oamenii aia priceputi din Romania sau mai stiu eu de unde? Daca vrei decodare cu cydia uite o poti face tu singura si gratis. Doar zi-i daca vrei cu cydia si iti spun unde sa mergi pe net ce sa iei sau iti arata acolo video exact ce trebuie sa faci.Eu am zis de factory unlock pentru ca nu o sa mai ai niciodata probleme.Dar fa cum vrei ca nu stau eu sa ma rog de unul, altul sa-i ajut. Si asa ca idee eu sunt in State deci nu ma intereseaza telefonul tau sau sa iti umblu eu la o raie de telefon.Eu aici ma joc cu telefoanele, am un sertar plin de telefoane de toate neamurile.Am trimis si prin Romania pe la rude si tot mai am.Asa ca stai linistita ca nu-s eu curios de telefonul tau.Ce voiam sa vad daca este cum spun unii pe aici ca eu nu pot decoda sau ma rog unde intru nu se pot decoda iphone cu 2-3 dolari.Eu chiar si acum am unul, a unui amic mi l-a dat sa il decodez.Bine tipul mi l-a dat ca i-am schimbat si digitizerul si de aia, ca altfel nu aveam nevoie de telefon sa pot sa il decodez.Eu am decodat doar iphone din SUA si Canada pana acum.Si voiam sa vad daca pot face la fel si pentru oricare iphone.Normal eu zic ca merge odata ce aia unde eu intru nu m-au intrebat niciodata de unde e telefonul sau ce iphone este. Doar imi cer IMEI si aia e tot.Deci cam asa sta treaba.SI nimeni nu iti poate face ceva rau la telefon atata timp cat nu il atinge nimeni.Dar du-l acolo la tine ca poate o sa umble aia in el si o sa ti-l rezolve ei bine de tot.Ok draguta bafta si eu zic sa le dai 250 de lei pentru ca la tine nu se vede si nici nu ti se pare mare lucru.Un fleac, i-ai ciuruit.
Caut sa vad.Am fost avertizat ca pe aici nu se fac astfel de chestii, si intr-un final am fost suspendat. Asta e, voiam doar sa stiu daca intr-adevar pot face asta.Atunci gasisem pe ebay pe cineva care spunea ca decodeaza factory nu conteaza tara, reteaua bla bla.Acum sa ma uit daca mai gasesc.Am mai primit mesaje de la 2 persoane.O sa caut astazi si o sa iti las un raspuns ceva daca am gasit sau nu.Eu personal nu ma ocup cu decodari de telefoane, cand am nevoie pentru mine apelez la ebay, acolo gasesc persoane care fac chestia asta, platesc si aia e.Bine ca niciodata nu am platit mai mult de 7 dolari.Ok iti las mesaj.
Nu stiu daca am mai vorbit cu tine dar imi pari cunoscuta. Orange suspendat cei aia? Nu poti decoda oficial ca servicicul este suspendat adica? Nu stiu ce stii tu dar Orange nu are de a face cu apple.SI cei care fac decodarea se numesc Apple daca ai auzit de ei.Deci n-are a face scula cu prefectura.Ii doare la basca pe Apple de Orange sau mai stiu eu de cine, ca are sau nu servicicul suspendat.Voi cred ca nu stiti cum sta treaba cu telefoanele. Uite iti explic asa cat pot de scurt si pe inteles. Apple fabrica telefoane. Orange si alte companii care asigura servicii de telefonie da comanda la Apple si spune vreau si eu un milion de iphone 5. Ok, Apple fabrica telefoanele si le codeaza, dupa care le trimite catre cel care le-a cumparat, adica Orange din exemplul nostru.Codarea a fost tot o cerere de la Orange, insa codurile Apple le are, nu orange.Asta e tot.Deci daca eu am cumva relatii cu Apple sunt partener cu ei sau mai stiu eu Apple isi repara telefoanele sau ce mai fac ei la shopul meu sa dau un exemplu, eu daca le solicit un cod pentru care nu stiu de platesc sau nu, ei mi-l elibereaza.Este ceva de genul cum este licenta pentru Microsoft.Tu daca ai un calculator cu windows cu licenta si calculatorul tau s-a stricat poti muta licenta de pe acel calculator stricat pe altul nou.Suni la Microsoft si le spui uite am problema asta si imediat ei iti elibereaza licenta, adica o scot de sub blocare si atunci tu avand acel key il pui, key-ul fiind liber se instaleaza, ajunge iar la microsft care il blocheaza iar pentru ca nimeni sa nu cumva sa-l mai foloseasca.Dar cum spuneam, nu stau eu sa ma rog sa le fac moca la romanii astia care sincer stau si ma minunez in ce hal au ajuns.Ok deci daca tu personal ai un iphone out of service sau de care vrei tu, vino aici si eu ti-l decodez gratis pentru tine. Uite asa sa iti demonstrez ca se poate.Eu pana acum am decodat un singur telefon in serviciu, adica caruia nu-i expirase contractul, iar restul toate erau deja trecute de contract.Cu alte cuvinte am decodat si sub si out contract.Nu este nici o diferenta, doar asa va spun cei de la service sa va ia bani mai multi.Astept pe cineva sa vina cu un iphone si sa incercam aici. EU DUPA CE DECODEZ ARAT UNDE AM FACUT DECODAREA SI CAT M-A COSTAT AICI PE NET POSTEZ.Am pus si o intrebare cine vrea sa-i decodez iphonele gratis acum vreo 3 zile si mi-au sters intrebarea.De ce? Habar nu am.Cred ca cei de pe TPU pentru ca tot ei acum o luna, doua mi-au dat avertisment ca o sa ma suspende daca nu imi vad de treaba. Deci se pare ca atunci cand vrei sa ajuti lumea amarata ti se dau averismente, sa te lasi sa inveti pe altii ce sa faca, cum sa faca mai ieftin etc.Asta este Romania, tara in care traiti si asa o sa traiti si de acum in colo, pentru ca voi nu luati atitudine nicicum.Nici nu va pasa.Si daca nu va pasa voi credeti ca cei care va conduc nu vad asta? Pai ei vad si pe asta si se bazeaza sa va stoarca de tot ce aveti ca voi n-o sa spuneti nimic.Cum sa imi spuna mie cineva ca eu incurajez pirateria odata ce un site este legal, youtube este legal, si alte siteuri sunt legale, nimeni nu le-a interzis atata timp, dau filme, muzica etc si vine Cristina de pe TPU sa imi spuna mie ca eu incurajez pirateria, ca am invatat pe cineva de aici de unde sa ia o melodie sau un soft si sa-l foloseasca in scop propriu.Pai asta este piraterie? Daca era piraterie youtube nu iti mai punea la dispozitie program de download muzica de pe site-ul lor.Eu asa stiu atata vreme cat nu comercializezi acel soft, produs luat de undeva nu ai cum sa fii pirat.Dar ma rog asta e lumea asa ca trebuie sa o luam cum este.Deci pentru tine foarte serios vorbesc iti decodez un iphone gratis.Doar pentru tine, nu la prietenii tai sau mai stiu eu cui.Asta asa sa demonstrez ca se poate.
Sincer nu am avut rabdare sa citesc tot
Orange suspendat inseamna ca aici in Europa ca sa decodezi un telefon contactezi Apple. Ei contacteaza compania pe care e codat telefonul. Daca serviciul lor de decodare este suspendat atunci Apple nu poate interveni in sistemul lor pana ce suspendarea nu este ridicata. Cam la asta se refera. Cu telefoanele codate pe America e cu totul o alta poveste. Si asta o stiu de la un prieten foarte bun care are contract cu Apple si face unlock oficial.
Uite ca eu vreau sa incerc sa decodez un astfel de telefon. Daca ai un iphone asa hai sa incercam.Asa dupa fiecare ca avem un prieten ca stim noi de mai stiu unde ramanem asa nelamuriti zic eu. Odata am gasit pe unul la care am decodat un telefon si ala asa spunea ca nu conteaza ce iphone este, in ce tara si daca este sub contract sau nu.Acum ca mintea habar nu am, insa iphoneul ce am vrut a fost decodat.Bine era de prin America dar eu tot nu sunt lamurit si vreau sa incerc.
Din pacate nu am, modelul meu este neverlocked si nici nu cunosc pe nimeni care sa aiba momentan. Dar daca aflu luam legatura ca sunt curioasa si eu daca merge metoda de care zici tu!
Eu il decodez gratis si factory unlock.Bine ca eu platesc dar doar 2-3 dolari atat. Vreau sa arat sau sa verific daca e asa cum eu spun, adica sa decodez telefoane cu 2-3 dolari.Eu practic asa decodez, am facut-o pana acum la vreo 6 iphoane, dar cineva pe aici mi-a spus ca cele din Europa nu pot fi decodate asa cum spun eu.Eu am spus sa decodati iphoanele pe ebay pe America ebay ca acolo gasesti si cu un dolar.Multi pe aici au spus ca vorbesc prostii si eu de aia acum vreau sa vad si daca e asa ca mine sa va arat voua romailor unde si cum sa faceti asta ieftin.Deci pentru un singur iphone o fac gratis. Dupa, arat la toti pe aici unde am facut decodarea si cat m-a costat.Deci tipa sau tipul in cauza de aici care a pus intrebarea are ocazia sa decodeze gratis telefonul. Bineinteles asta daca vrea. Daca nu e ok poate merge vorba ta sa plateasca peste 150 de lei care cred ca vine 50 de dolari cred.
1.Instalezi un program numit iut 0.6.1.
2.Conectezi telefonul prin U.S.B.
3.Intri in program.
4.Selectezi modelul.
5.Alegi ios-ul (ca sa afli ios-ul intri in setari, general).
6.Bifeaza agree(doar daca nu e deja bifat).
7.Click Unlok.
8.Astepti sa se incarce.
9.Se va deschide un nou program cu titlul succes.
10.Click accepta.
Este gratuit.
Poti cumpara un gevey sim de pe shop mania.ro cu 26 ron.Doar introduci acel slot sim impreuna cu un micro sim din orice retea. Dupa te duci in modul avion si il activezi si il dezactivezi si va fi neverloked.Si eu mi-a cumparat un iphone 4s codat pe softbank Japonia si am procedat la fel.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.81.252) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro