| Tudor_Adrian_1998 a întrebat:

Mi-am cumparat un iphone 6s si este blocat pe icloud. Daca incerc la computer sa il resetez prin iTunes functioneaza oare? Daca nu, unde as putea sa il deblochez si mai ieftin? Am gasit la 400-600 lei deblocarea, mai ieftin de atat exista?

8 răspunsuri:
| Nonehhhjj a răspuns:

Nu înțeleg ce vrei sa zici ca e blocat pe iCloud da il poți Reșița din fabrica din iTunes și e ca nou.

| iknoweverything a răspuns:

Nu se mai poate repara.
Trebuie schimbată placa de baza

| Insideb0i a răspuns:

Daca are cont de icloud poti sa-l vinzi pe piese. stiu ce vorbesc. sau daca iti cumperi o noua placa de baza care costa in jur de vreo 600-800 lei depinde. NU AI CUM SA SCOTI ICLOUD-UL de pe un device blocat. poti cauta pe internet mai bine daca nu ma crezi. si daca ai dat peste 300 lei pe acel iphone blocat ti-ai luat teapa sad

| mastadont a răspuns:

Nu îl poți reseta prin itunes pentru că este activată opțiunea find my iphone. Pentru a o dezactiva ai nevoie de parola de la icloud pe care înțeleg că nu o ai. Doar un service te mai poate rezolva, prin schimbarea plăcii de bază.

| Evolution a răspuns:

De ce ai mai cumparat un iphone 6s daca era blocat pe icloud? ai cam luat teapa.
Nu inseamna tot una ca la un Android pe care il poti face acasa in caz ca e blocat.
Un iphone odata blocat pe icloud, trebuie schimbata placa de baza. Asta e buba la iphone-urile astea. Ma rog... nu e chiar buba, daca iti pierzi telefonul, practic ala nu prea are ce sa fac cu el. Deci e oarecum bine si rau, daca ma intelegi laughing
Iphone-ul intotdeauna a fost si va fi si este mai securizat decat Android-ul. Insa pe Android esti mult mai liber, oricand poti roota sau pune si debloca orice. Exista si pe iphone jailbreak.
Ma rog, astea sunt alte discutii. Concluzie: teapa si trebuie vandut.
Succes!

| Bogdan70001 a răspuns:

Nu prea ai cum.Adica este ca si cum ai incerca sa scapi de Mi Account de pe un Xiaomi...din fericire la Xiaomi se rezolva cu schimbarea unui alt Android (EXCEPTAND ORICE VERSIUNE DE MIUI), la iPhone nu poti schimba soft-ul deci trebuie schimbata placa de baza.Chestia ca un EXEMPLU VINE asa
Xiaomi Phone - > MIUI = Locked -> Other Custom ROM =- Unlocked
iPhone -> iOS = Locked -> No other Custom ROM

| gelu1970 a răspuns:

Asa cum a scris cineva: ai luat TEAPA
asa e cand cumperi telefoane furate sau cand furi.
poti sa il iei in oras la club, si il pui pe masa sa te dai mare ca ai iphone. pentru asa ceva il poti utiliza.
ca si telefon poti sa uiti. chestia cu deblocarea costa mai mult decat telefonul si eventual il poti folosi partial.
contul icloud nu o sa il poti accesa.

| ioko18 a răspuns:

Salut! Ti-ai reparat telefonul? Sunt si eu in aceeasi situatie sad