anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am descărcat de ceva vreme un joc pe telefon.Un joc de relaxare mai de grabă pentru ca imi place sa fac redecorari,dor ca întâmpină o problema.
De ceva timp ma scoate din el sau chiar imi face ecranul telefonului negru, blocandu-l asa ceva timp fara sa pot sa ii fac nimic.
Poate fi de la aplicatie sau telefonul meu nu poate suporta grafica sau habar nu am?
A mai pățit cineva sa i se strice telefonul de la o astfel de aplicație (joc)?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Virus. scaneaza telefonul cu antivirusul care il are si in caz de persistenta resetare din fabrica

| Freya1 a răspuns (pentru mgtow):

Jocul e de pe magazin play si am antivirus, nu imi descărca jocul daca e virusat.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Daca l-ai descarcat de pe Magazin Play sau App Store (depinde ce sistem de operare ai) nu ar trebui sa fie nicio sansa sa se strice telefonul, deci asta iese din calcul.

Daca iti tot iese din aplicatie, inseamna ca sunt ceva probleme cu ea. Incearca sa o reinstalezi, sa golesti RAM-ul, sa verifici memoria telefonului (RAM) si poate chiar sa inchizi si sa deschizi telefonul din nou. Dupa sa incerci iar.

| Freya1 a răspuns (pentru DoarBogdan):

De pe magazin play l-am descărcat, nu descarc de pe altceva de obicei.

Imi blochează uneori telefonul (apas pe el si nu face nimic, sau se face ecranul negru si doar după ce il las un pic sau dau restart isi revine).

| dinaprilie a răspuns:

Telefonul nu ti se strica. Stergel si reinstaleaza-l. Daca nu merge semnaleaza problema la cel/cei care l-au facut si poate te pot ajuta ei.

| Freya1 a răspuns (pentru dinaprilie):

Nu tare am vrut sa il dezistalez ca mi-a fost frica sa nu ma de-a de la început.Le-am scris un e-mail, daca in caz ca nu se rezolva ori il dezistalez si reinstalat, ori il sterg de tot ca nu am ce face.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Freya1):

Sincronizeaza cumva contul cu cel de la "Jocuri Play" (este o aplicatie) si sigur o sa iti memoreze progresul dupa. Sau depinde de joc, sigur are mai multe metode de salvare.