| Andy190 a întrebat:

Mi-am făcut abonament și mi-am luat un telefon și vreau sa ii dau la amanet, as vrea sa știu dacă omul care ii la amanet ma poate întreba dacă ii la abonament și dacă ma întreabă ar trebui să îi spun ca da sau nu, sau ce ar trebui sa ii zic?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ii pasa nimănui ca e la abonament

| darrio2007 a răspuns:

Nu-l intereseaza pe cel de la amanet problema asta. Problema ar fi a ta, daca nu il vei putea scoate de la amanet. Vei plati abonamentul+telefonul degeaba.

Bula
| Bula a răspuns:

Pe cei de la amanet nu-i intereseaza provenienta obiectelor lasate in gaj.
Ei evalueaza marfa adusa de tine si-ti ofera un imprumut de maximum jumatate din valoarea de pe piata, cu cat se poate vinde rapid, pentru a-si recupera banii in caz de neplata datoriei din partea ta.

Tu esti intrebat doar de identitatea ta, sa te tina in evidenta cui trebuie sa inapoieze obiectul in caz ca-ti platesti inapoi banii imprumutati si comisioanele calculate.

| mihai69 a răspuns:

Cumpărătorul ar trebui să știe că e pe abonament, pentru că de obicei e și blocat în rețeaua respectivă.
Doar că:
- tu nu vei lua niciodată legătura direct cu cumpărătorul;
- vei plăti în continuare abonamentul și ratele.
Practic nu faci nicio afacere - rămâi și fără telefon, și cu datorii!

| darrio2007 a răspuns (pentru mihai69):

Ce gandire stupidă au unii. Se bucură pe moment de niste bani iar apoi isi mananca de sub unghie.

| suntserios a răspuns (pentru darrio2007):

Marketing facut bine happy

| cfrtobias a răspuns:

Pai eu ma gandesc ca cartela e pe abonament de ii scoti numar ramane tie si factura tu platesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca telefonul sa zicem ca valoreaza 1000 ron (suma fictiva)
el o sa iti dea in jur de 250 ron sau 300 ron.
Tu te duci, amanetezi telefonul, iti iei o shaworma un bilet la film, un tricou si aia sunt banii. Ala il vinde cu 800 ron fara sa isi ridice curu de pe scaun. si tu pentru o shaworma si 2 tricouri, si un pachet de tigari, bagi telefonul la amanethappy

| aimullah123 a răspuns:

Iti recomand sa il pui pe olx