Daca cauti in mai multe service-uri, sigur vei gasi undeva un iPhone cu probleme, folosit doar pentru piese de schimb.
Daca gasesti, la un pret de 100-200 lei se schimba camera la nevoie, dar s-ar putea sa fie doar o defectiune mai marunta, care sa te coste mai putin.
De ce nu l-ai verificat cand l-ai cumpărat? Asa e cand vrei fițe dar nu-ti permiți.
Un răspuns de tot ***
Înainte am avut iPhone x dar l am spart de 3 ori
Și am zis ca vreau tot iPhone dar mai ieftin
Și la mâna a doua
In caz ca l sparg sa nu fie mare pierdere
Chiar am dat un răspuns bun, daca chiar ai avut iphone x, deși nu cred si l-ai spart de 3 ori, inseamna ca esti prea ******( neindemanatica ). Asa ti-ai luat un junghi la mana a 2-a. Felicitari
In momentul in care iei la mana a doua si nu il verfici, nici macar minimum de bun simt sa verifici camerele, atunci numai tu esti de vina
eu de ex. nu as lua nici un alt telefon in afara de Samsung la mana a doua, din cauza ca ala e singurul care STIU sa il verific pe toate gaurile, iar majoritatea telefonului se verifica formand *#0*# si intrii intr-un meniu de service in care poti sa le iei la rand
Apple MF in schimb nici macar nu concepe asa ceva, telefoanele lor sunt "perfecte" orice ar fi
) fie
BlackScribble întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: