La o resolutie de 720p este si normal sa nu ai o claritate exceptionala.Eu am avut LG G2 Verizon si camera era de 13 spate si claritatea era mai buna ca la iphone.Deci poti sa ai o camera de 5mp si sa se vada mai bine, dar poti sa ai o camera de 5mp si sa se vada mai "prost".Nu trebuie sa ai mari pretentii de la un telefon care este sub 1.000 de lei.
Nu merge Grand Prime-ul? Dacă nu, nu cred ca te pot ajuta. Eu zic ca ai putea să-ți iei o aplicație ca Retrica si fa-ti pozele mai frumoase.
Da, normal.
Am primit sfaturi cum că este foarte bun și am mers pe încredere. Nu pot să schimb în nici un fel felul de a se vedea pe camera frontală?
Telefonul este bun, m-am uitat la review insa la camera nu ai ce-i face. Eventual incearca sa fotografiezi din diferite pozitii, lumina etc.
Bine, mulțumesc frumos.
La o resolutie de 720p este si normal sa nu ai o claritate exceptionala.Eu am avut LG G2 Verizon si camera era de 13 spate si claritatea era mai buna ca la iphone.Deci poti sa ai o camera de 5mp si sa se vada mai bine, dar poti sa ai o camera de 5mp si sa se vada mai "prost".Nu trebuie sa ai mari pretentii de la un telefon care este sub 1.000 de lei.
Salut.Iti voi pune un tutorial cum sa faci sa modifici rezolutia si functia butoanelor de volum pentru camera