Buna foarte dimineata. Imi pare foarte rau de ce ti s-a intamplat.Da, se poate detecta orice telefon dar nu in cazul tau. Doar in cazuri de urgenta sau mai stiu eu, in cazul rapitorilor sau probleme de securitate nationala.(terorism sau mai stiu eu ce. E nevoie de multe aprobari si nu cred ca se poate. Poti merge totusi sa te interesezi la politie dar astia iti va lua o declaratie si va merge la toileta cu ea, in caz ca nu mai au hartie igienica.Astia nu sunt in stare de nimic.
Multumesc... am facut declaratie dar nu cred ca se vor ocupa... avem o politie de tot cacatul in tara asta si mi-au spus aia ca de acum in colo nici nu se vor mai ocupa de cazuri d-astea pentru ca asa vor procurorii si judecatorii deci o sa se inmulteasca hotii si o sa ajungem de tot cacatul
Multumesc... am dat declaratia dar nu cerd ca se va intampla nimic, nu se vor implica plus ca mi-au spus aia ca de acum in colo nu se vor mai ocupa de cazuri de genu' pentru ca asa vor procurorii si judecatorii pe care ii doare in fund, deci tara asta o sa ajunga de tot cacatul si vor fi furturi peste furturi.
Da se poate. Daca aveai cont de gmail pe el ii poti bloca pana ii gasesti s anul poata sa ii foloseasca.nu stiu cum dar stiu ca poti al la iphone. Funda?