| Biancaaaa123 a întrebat:

Mi-am pierdut telefonul in zona Pantelimon astazi in jurul orei 14:00. Sunt convinsa, insa, ca telefonul mi-a fost furat din buzunar pentru ca m-am urcat in autobuz si dupa ce am coborat, mi-am dat seama de lipsa acestuia. Dupa vreo 10 minute dupa ce am coborat mi-am dat seama si am sunat de la un om oarecare de pe strada iar telefonul era inchis. Maine dimineata vreau sa merg la politite deoarece am aflat ca se poate detecta usor datorita IMEI-ului. Ma oftic foarte tare, era un Lg L5 II... Vreau sa stiu ce ar trebui sa fac in cazul acesta si sa-mi spuneti daca vi s-a intamplat si voua si l-ati recuperat? Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna foarte dimineatahappy. Imi pare foarte rau de ce ti s-a intamplat.Da, se poate detecta orice telefon dar nu in cazul tau. Doar in cazuri de urgenta sau mai stiu eu, in cazul rapitorilor sau probleme de securitate nationala.(terorism sau mai stiu eu ce. E nevoie de multe aprobari si nu cred ca se poate. Poti merge totusi sa te interesezi la politie dar astia iti va lua o declaratie si va merge la toileta cu ea, in caz ca nu mai au hartie igienica.Astia nu sunt in stare de nimic.

| Biancaaaa123 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc... am facut declaratie dar nu cred ca se vor ocupa... avem o politie de tot cacatul in tara asta si mi-au spus aia ca de acum in colo nici nu se vor mai ocupa de cazuri d-astea pentru ca asa vor procurorii si judecatoriioh go on deci o sa se inmulteasca hotii si o sa ajungem de tot cacatuloh go on

| Biancaaaa123 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc... am dat declaratia dar nu cerd ca se va intampla nimic, nu se vor implicaoh go on plus ca mi-au spus aia ca de acum in colo nu se vor mai ocupa de cazuri de genu' pentru ca asa vor procurorii si judecatorii pe care ii doare in fund, deci tara asta o sa ajunga de tot cacatul si vor fi furturi peste furturi.

3 răspunsuri:
| bogboy101 a răspuns:

Da se poate. Daca aveai cont de gmail pe el ii poti bloca pana ii gasesti s anul poata sa ii foloseasca.nu stiu cum dar stiu ca poti al la iphone. Funda?