| Ghettopenny a întrebat:

Mi am schimbat bateria, am HTC m8 iar când sa l deschid,a rămas în recovery,nu merge sa l deschid normal, nu merge butonul Power în recovery, pot sa l tin aprins doar în safe mode. Ce pot sa îi fac?

2 răspunsuri:
| NicolaeCristianAnonymous a răspuns:

Salut. Am fix fix problema asta pe un Samsung galaxy Young gt-s6310N si o data când m-am jucat un joc din senin mi s-a restartat a barait si a intrat in recovery clonckworkmodRecoveryMode si nu mai iese din el i-am dat reboot now si tot asa face i-am dat reveniri din setarile din fabrica tot asa face. Nu e problema de la baterie ca eu nu am scapato ti de la un telefon. Cel mai probabil l-ai fi scapat tu si undeva in sus la telefon unde nu stii tu so fi miscat si asa s-a blocat in recovery ca cum sar apasa singure butoanele de volum si de power sa intre in recovery. Este acolo la placa de baza 2 parti de fier care daca sunt miscate se intampla asta. Sigur nu poti rezolva singur ca trebuie sa ai pistol de lipit nu stiu cei ala sa vezi cate grade ale surubelnita speciala etc. Iti recomand sa il duci la un service autorizat ca asa am rezolvat eu.

| NicolaeCristianAnonymous a răspuns:

Cel mai probabil cei de la service lau scapat pe jos din greseala si nu ti-au zis nimic de asta. Daca tu ai schimbat bateria l-ai fi scapat tu inainte sa i pui bateria si s-a intamplat asta sau de asta ai schimbat bateria ca intra in recovery. DACA NU TU AI SCHIMBAT BATERIA TI UN SERVICE AUTORIZAT POTI DA SERVICEUL IN JUDECATA SI SA CERI DESPAGUBIRE DE MIILIANE DE LEI. Du-te inapoi la serviceul ala si amenintai si arata-le ce au facut ei ca nu a avut problema asta inainte si til vor repara gratis.