Nu ai ce sa faci.
Telefonul asta e un fail total. Dacă te uiți la eMAG la recenzii o sa vezi ca 90% se plâng de baterie. Și eu mi-am luat teapa dar am scăpat repede de el. Te sfătuiesc și pe tine sa faci la fel.
Dacă intrii la setari o sa vezi ca la utilizate baterie sunt pe primele locuri: stare de veghe, sistem Android, dispozitiv in repaus. Pe astea nu le găsești la alte telefoane. Nu știu ce a fost in capul lor când l-au făcut.
Du te de unde ai luat telefonul cu garantia lui si le spui ca ai o problema cu bateria si sa o schimbe
Garantie? Daca nu. trebuie schimbata bateria si daca se si incinge e si mai nasol pentru ca strica si procesorul. Preferabil ar fi daca nu il ai in garantie ar fi bine sa l duci la un service GSM sa ti schimbe bateria dar daca nu ai doua maini stangi > poti gasi pe internet cum se schimba si stiu sigur ca nu sunt scumpe bateriile. Bafta!
Si intrebarea este? Avand in vedere cele spuse de tine, schimba bateria, sau daca spui ca este nou du-te cu el la garantie.
Update: probabil este o problema de la informatiile bateriei, pentru ca de la 0% s-a transformat la 7% instant. Exista vreo solutie?