| SelenaTpu a întrebat:

Mi se pare mie sau s-a ajuns pentru Samsung sa se plateasca cu vreo 25-50% mai mult pe un telefon cu aceleasi specificatii, doar pentru ca e Samsung?
Sau nu stiu eu cu ce vine Samsung in plus pe aceste telefoane ca sa isi justifice banii?

16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Plătesti brandul Samsung.

| NLS a răspuns:

Diferenta intre GT2 Pro (620 euro) si S22 Ultra (nu pot spune exact cat a fost, dar, undeva spre 1200 euro, e luat la abonament, 1585 cu totul pe 2 ani) e destul de mica.

Desigur, Samsung-ul are in plus toate camerele excelente, in timp ce GT2 Pro are doar una care se descurca in orice situatie.
In rest, ca si baterie, al meu tine putin mai mult decat S22-ul.
Ambele se misca la fel, au ecrane excelente, senzorii de amprenta sunt aproape la fel de responsivi, si toate celelalte...

| Brizbriz a răspuns:

Vrei sa spui 50-55% fata de un xiaomi, cand e vorba de seria S sau Note

| RxTx a răspuns:

Nu nu este adevărat! Nu plătești cu x % mai mult pentru nici un lucru.
Puterea de cumpărare a lucrurilor a scăzut pentru că a apărut o inflație foarte mare.
Banii nu mai au valoare.
Datorită faptului că România nu mai produce nimic.
Tu ce ii oferi celui de la Samsung pentru acel telefon!?
Nimic!

Tu ii oferi niste plastice românești cărora tu personal le dai valoare și în care tu te încrezi numite BankNote

Dar de ce ar fi obligați cei de la Samsung să respecte același sistem de valori ca și tine și să se închine cu două mâini acelor plastice româneștii!?

Când el poate să spună gata ajunge nu mai am ce să fac cu gunoaiele acestea!

Pentru mine plasticele unei țâri care nu imi oferă nimicreal concret palpabuil ( nichel aur platină chrom vanadium neon xenon cripton grâu porumb sau oameni foarte bine calificați)
Pt mine acele plastice nu sunt bune de nimic!

Așa că de ce aș prețui eu în vreun fel plasticele tale românești!?
Când mie eu nu am ce să fac cu ele după ce le primesc de la tine!
Ce să fac cu ele să mă comolic să mă leg la cap să cumpăr ceva intr-o țară în care propetatea nu este garantată
La ce să îmi folosească acele gunoie să fac ce cu ele că așa de colecție mi-am luat două trei.
Dar mai multe gunoaie nu am ce să fac cu ele pentru că în orice fel de economie eu trebuie să pot să vi-le dau inapoi pe ceva
Dar la voi în românia acum va veni 7 ani de secetă și foamete
Iar eu mă uit că voi românii sunteți fraieri
Și dați grânele voastre și ale ucraienienilor să își facă Franța depozite și rezerve.
Iar voi ca și nație chiar și acum în cel de al 13 ceas nu opriți toate expeorturile de cereale
Nu fixati oretul obligatoriu la grâne
Nu naționalizați silozuri de cereale.
Așa că noi avem informația că pe viitor țara voastră nu va mai exista ci în maxim 3 ani datorită datoriilor externe pe care România le are își va pierde suveranitatea și independența iar de fațadă va fi cumpărată de noia populație majoritară alcatuită din noii voștri stăpâni africani
Ce au si ei la rândul lor un coordomator asiatic.

Acum de ce ți-aș primi plasticele tale?
De ce?
Ce sa fac cu acele plastice?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au si telefoane mai ieftine

| SelenaTpu explică (pentru anonim_4396):

Da. Au mai ieftine, dar in acleeasi specificatii gasesti la alte firme mai ieftin telefonul

| literallythesamebruh a răspuns:

Noile telefoane de la Samsung sunt un pic cam "nefinisate". Mai au de lucrat la procesoarele folosite, optimizare, chiar și la camere. One Ui este o interfață plicticoasă, plină de erori (că tot vorbește lumea de MIUI, toate au același număr de erori). Seria S20 a avut vânzări foarte proaste, și e clar și de ce - se încinge imposibil de tare și frânează. La seria S10 s-a terminat era telefoanelor Samsung care chiar își meritau banii. Cât despre seria A, aceeași poveste. Telefoane care agață și au bateria nasoală. În banii pe care îi dai pe un astfel de telefon poți găsi și alternative mult mai bune, părerea mea. Nu am avut în viața mea un Samsung, dar am testat foarte multe și m-au convins să nu îmi cumpăr vreodată unul. În concluzie, raportul calitate-preț nu există.

| RaduRobertRO a răspuns:

Samsung a devenit un moft, o zic ca posesor de Note 10+, e ok ca telefon, pretul insa...

| SelenaTpu explică (pentru RaduRobertRO):

Cat ai dat pe el?
Si eu am avut unul, 4500 luat la in decembrie la doua sau trei luni de cat s-a lansat. A fost unul din cele mai bune telefoane pe care le-am avut, dar era prea mare si l-am dat

| RaduRobertRO a răspuns (pentru SelenaTpu):

Cam tot asa, sunt multumit de el, nu am ce zice.

| OmBanal33 a răspuns:

Acele procentaje de scumpire sunt pentru a atenua marketing-ul facut, si brand-ul in sine...

| SelenaTpu explică:

Ce telefoane ti-ai cumparat? Eu acum am un RealMe GT Neo 2. El e bun acum, il am de mai putin de o luna, dar ma gandesc cum o sa fie peste cateva luni si mi-as lua Samsung S21 FE sau Samsung S22 Ultra (dar acesta e mult prea scump)

| RxTx a răspuns (pentru SelenaTpu):

Nu exista marca de telefoane sa se vanda oficial in Romania pe care eu sa nu o fi cumparat-o.
Inafara de Apel Mac

| Yparisa a răspuns:

Pentru 50% din toate lucrurile plătești doar brandul.

| Mela1000 a răspuns:

Nu ți-se pare. Nu vine cu nimic în plus dacă nu scrie în specificații, dar acum, nicio scumpire nu mai e motivată.

| SelenaTpu explică (pentru Mela1000):

Plus ca acum au scos si incarcator.
Si nu vin nici cu husa ca alte companii