| Pool77 a întrebat:

Nea seara.
Mai de mult am pus o intrebare daca Samsung galaxy s6 edge se poate achizitona de pe un site respectiv.
Momentan ma confrunt cu o alta dilema. Am mai citit pe forumuri si am vazut pe yt reviewuri cu telefonul respectiv, insa am vazut ca s-a mentionat problema ramilor si cum ca s-ar incinge prea mult.
Am doua intrebari.
1. Daca este cineva de pe acest site care a utilizat sau utilizeaza acest telefon sa-mi spuna parerea lui despre el sa stiu daca merita sau nu.
2.M-am mai uitat la cateva modele si am ajuns la decizia ca as putea alege dintre iPhone 6, Samsung sau Sony Z5.
La Z5 nu prea ma atrage aspectul...
La iPhone problema e ca are spatiul mic cel de 16 GB iar cel se 64 e prea scump,plus ca are camera slaba fata de aceste doua.
Acum va rog sa-mi spuneti care telefon si de ce, sunt intr-o dilema totala.

2 răspunsuri:
| userul7200 a răspuns:

Un prieten are S6 edge, si pe mine personal ma cam deranjeaza ecranul curbat, in special la jocuri.
Toate telefoanele care le-ai mentionat se incing, mi se pare un lucru normal cand stai foarte mult pe el, mai ales ca procesorul este deseori solicitat la maxim.
iPhone nu mi se pare nici el foarte interesant, am auzit ca este si cam personalizat: Incarcator propriu, alt sistem de operare, ca sa transferi date ai nevoie de iTunes etc.
Eu am un Sony Xperia Z1 Compact si mi se pare foarte ok (sa nu mai vorbim de camera puternica de 20 megapixeli, la Z5 chiar mai mult). Am avut si un Samsung Galaxy S3 (bun si el la vremea lui) si nu pot sa zic ca a fost chiar asa de bun precum Sony.
Daca ar fi sa aleg intre Sony, iPhone si Samsung, cred ca as alege Sony. La mine nu prea conteaza aspectul, ci specificatiile si performanta.

Daca vrei sa le compari: http://www.gsmarena.com/......mpare.php3

Optional, poti arunca o privire pe pagina mea de facebook destinata fotografiei (toate pozele de pana acum au fost facute cu telefonul, si unele putin editate, mai tarziu poate voi folosi chiar o camera foto, nu m-am decis inca): https://www.facebook.com/Rafael-Berinde-Photography-201356880256030/

Nu vreau ca raspunsul meu sa te influenteze intr-un fel sau altul, au fost parerile mele personale. Sper doar ca te-am ajutat sa iti faci o idee.

| EmyMartin94 a răspuns:

Pai eu folosesc Samsung galaxy s6 edge de la aparitia lui pe piața. Nu știu cum sa îți explic dar acest telefon nu se încinge nu e asa sensibil și e foarte cool. Sincer sa fiu nu as schimba acest telefon pentru nici unul. Părerea mea e ca merita. Merita deoarece e perfect din toate punctele de vedere, design performanta și tot ce vrei tu. Eu îți garantez ca merita. Ai încredere știu ce vorbesc. P.s aștept un feedback după utilizarea a 2 săptămâni a telefonului.