| Chrristina a întrebat:

Neata TPU. Am fost luna trecuta la cosmote sa inchei abonamentul si mi-au zis ca luna asta pe 12 (ieri) o sa se incheie. intre timp m-au mai sunat cei de la cosmote da nu am raspuns pentru ca ma sunau numai la 12 - 1 ziua si eram la scoala. Ieri am primit mesaj ca solicitarea de inchidere a contractului va fi procesata astazi. si am asteptat sa se incheie, sa nu mai pot sa sun. am crezut ca dupa 12 noaptea va fi gata, dar am sunat acum cateva minute pe cineva si a mers adica abonamentul nu a fost inchis. trebuia sa dau eu vreun mesaj la vreun numar ca sa se inchida?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Trebuia sa anunti asta pe data de 12.Ca nu vrei sa mai prelungesti abonamentul.Asa,ti l-au prelungit automat.Mergi la Cosmote si explica-le situatia.

| awspam a răspuns:

Ia fate ca uiti sa platesti o zi sa vezi cum isi baga picioarele in freza ta laughing platitor ambulant de taxe

| Chrristina explică (pentru awspam):

Tu cu cine te certi ma? daca stii sa raspunzi bine, daca nu pa laughing

| awspam a răspuns (pentru Chrristina):

Tu poate faci BJ la seful lor si iti plateste el abonamentul sa nu ramai fara, ca sa te poata suna seara sa te cheme la datorie

Nici n-ai inteles intrebarea, desteptule. nu e vorba ca nu mi-am platit abonamentul ci ca vreau sa renunt la el ca sa ma trec pe cartela. acum da-i drumu de aici

| awspam a răspuns (pentru Chrristina):

Nu inteleg de ce ai facut abonament daca nu ai bani sa il platesti, telefon cu 1 leu?

Nu ca tu esti dus rau laughing)))) renunt la el ca s-au facut 2 ani de cand il am. mai informeaza-te si tu. si bani am sa platesc, stai tu linistit. mai bine vezi-ti de tine laughing