S8 nu am avut, dar am avut s9+. Ce pot sa zic e ca nu m-a impresionat deloc.
Bateria ma așteptam să țină mai mult.
Ecran suprasaturat, nu reproduce culorile ca irealitate.
Camera frontala face selfie nasoale.
Sa nu mai zic de semnal și de ecranul care e foarte instabil.
Dacă vrei ceva decent și bun recomand A8.
Bateria duce bine și face poze bune chiar super bune cu camera frontala.
Nu știu cum sa îți zic dar bateria tine ceva mai mult de A8 și camera selfie e fix ce trebuie.
Vreau sa zic ca nu se rentează sa dai 1000e și sa ai aproximativ același lucru ca pe a8
Singurul plus care îl are este sunetul.
Marginile alea rotunjite de la s9+ sunt crima. Fără husa nu poți sa îți ți calumea în mana. Ceva bug la ecran. Dacă glisam pe Facebook și încercăm sa opresc brusc sa dau un like nu mergea asa din prima cum mergea la vechiul telefon și parca nici asa sensibil nu este.
Bateria ducea o zi în prima luna. Apoi ajungeam sa îl încarc iar pe la 7, 8 seara.
Pentru cineva care nu vrea sa de 1000e pe un tel cel mai ok este A8 pentru poze bune, selfie foarte bune, baterie bună și putere suficienta.
Pai nu detin acest telefon dar dupa cate am auzit merita sa il iei. Adica o groaza de spatiu, baterie peste cat folosesti, camera e buna dar dupa parerea mea seamana foarte mult cu s8 si daca vrei sa il cumperi sa stii ca 20% din pret e brandul ca e *s9*.Daca nu folosesti telefonul la capacitatile sale nu merita sa dai nu stiu cate zeci de milioane doar pentru ca un model mai nou.Adica daca nu vrei sa dai atatia bani poti sa iti iei un s8 e aproape acceasi treaba dar s9 desigur are niste chestii in plus.Depinde de tine daca le folosesti. Sper ca te-am ajutat! O zi buna!
Salut este rentabil sa ti cumperi S8 ai mult saptiu...pe scurt ai coomponente mult superioare, si cam poti sa faci ce vrei cu el fie ca il cumperi pentru birou sau sa te joci, pur si simplu este un telefon bun din toate punctele de vedere de la sonorizare la calitatea video foto am personal un S8 si sunt foarte multumit de el.
FUNDA?
Am si eu un s8 și am mers la un sevice și a spus ca nu sunt prea bune
Cel ce ți-a zis așa ceva e un dobitoc.
aledior123 întreabă: