Nokia e mai bun dar eu mi-as cumpara un Sony Ericsson cu ecran mai mic tactil. Nu ai ce face cu un telefon badaran care are ecran mare, nu esti pensionar sa vezi literele mari.
Asa, deci depinde pentru ce vrei telefonul. Daca vrei un telefon bun la muzica si camera cu un sistem de operare usor de folosit si la care nu o sa-ti trebuiasca multe jocuri si aplicatii, un telefon frumos ca design, atunci alegi Nokia Lumia.
Daca vrei un telefon pentru jocuri, pentru o putere mai mare cu un procesor mai bun atunci alegi Allwiew.
Din diferentele de Specificatii : Nokia Lumia 520-N, Allwiew-A
RAM: 512 la ambele
Procesor : N=1GHz, A=1. 3GHz
Camera: 5mpx la ambele
+ A 0. 3mpx frontala ( deci Allwiew are camera frontala, Nokia nu are)
Baterie: A=1700 mAh, N=1300mAh. (Allview are o capacitate mai mare)
Eu recomand Allview ca este firma romaneasca si merita, dar depinde pentru ce vrei.
Stii? Nu prea le poti compara. Unul e dual sim ce lalalt e single. Unul e dual core celalalat e quad core. Unul are 3g celalat nu are. Unul e Windows phone celalalt cu Android. Una peste alta eu nu l-as lua pe nici unul. Asi lua unul cu 3g si procesor quad core.
Allview-urile sunt niste telefone cam proaste.
Multi dintre cei care le-au cumparat au postat asta pe diferite forumuri sau comentarii. Eu zic sa mergi pe Nokia.
Poti sa verifici aici: http://bit.ly/1plJ6FW poate chiar il gasesti mai ieftin decat unde l-ai vazut initial.
razvanbanu11 întreabă: