Pai pentru ca Nokia a dorit sa scoata niste modele mai accesibile si destul de performante, lumia 920, e un fel de varf de gama, e model high, daca intelegi, si nu te lua dupa cel de sus, galaxy s nu are cum sa fie mai bun ca lumia 520
Ma gandeam la achizitionarea lui Nokia Lumia 520 care are WP8, dar imi place si OS Android (ex. Samsung Galaxy Young 6310 - si la acesta ma gandesc). Mie imi trebuie pentru retele sociale, mesaje, apeluri, foto/video si putin gaming. Care din cele doua s-ar incadra in cerintele mele, tinand cont ca va fi primul Smartphone al meu?
Pai lumia 520 e dual core, adica are 2 nuclee, deci se misca mult mai rapid, si e mai bun la toate capitolele, ai putea sa alegi intre lumia 520 si Orange nivo, care costa cam la fel, pentru internet, eu ti-as recomanda acest Nokia, iar pentru gaming Orange nivo, la foto sunt cam la fel, iar acel Samsung young e mult prea slab
Sincer, nu prea imi place acest Orange Nivo... ce alt telefon (cu android) mi-ai recomanda cam la acelasi pret pe langa acel Nokia?
Ce buget ai? oricum, lumia 520 e alegerea ideala, cu android ar fi Alcatel x'pop, Huawei y300, gigabyte gsmart rio.
Am deocamdata 500 de lei. Stiu, imi place si mie lumia 520, dar am butonat cateva smartphone-uri de la prietenii mei si imi place androidul pentru ca este mai usor de folosit si modificat dupa bunul plac. Am vazut cateva review-uri cu WP8 si mi se pare cam saracacios pe langa Android, ca sa spun asa (n-am spus-o din rautate, dar asta e parerea mea).
Da, ti-am lasat mai sus 3 telefoane destul de bune cu android, windowsul e mai mult pentru internet, iar android e pentru aplicatii, depinde pentru ce il iei
Dar ce treaba au? unde este legatura? anii nu au nici o treaba cu performantele, si Samsung galaxy s e mai performant ca Nokia lumia 520 si e facut in 2010! nu au nici o treaba anii cu performantele telefonului!
Adrian_Rosca_2000 întreabă: