anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Noroc TPU

Am un Huawei p8 lite cu abonament de la telekom şi vreau să ştiu dacă telefoanele cu abonament au garanţie (am cam uitat)
Şi dacă da, este vreo problemă dacă duc telefonul la garanţie cu o problemă la baterie dar are şi ceva spart (asta nu mă interesează să repare)
Mă refer dacă mi-l poate schimba/repara sau ţin foarte mult cont de o spărtură (pe spatele telefonului pe portiunea cu camera)

Răspuns Câştigător
| AliceNeye a răspuns:

Eu zic ca tin cont de spartura. Cei de la garante mereu gasesc motive sa nu il repare, sau sa schimbe produsul,hee hee)
Gen urme de umezeaza, sparturi... pot sa iti spuna ca din cauza socului nu mai functioneaza cum trebuie. Dar e posibil sa iti schimbe bateria contra cost, plus ca dureaza destul de mult timp. Cred ca mai bine iti comanzi tu alta baterie originala, daca nu poti incerca si la garantie. Bafta!

| Darius_Link_1994 a răspuns (pentru AliceNeye):

Problema asta o am înainte de a sparge telefonul

| anonim_4396 explică (pentru Darius_Link_1994):

Trebuia dus atunci, se considera ca socul mecanic a dus la aceasta problema.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are garantie, din pacate tu ai pierdut-o, se considera soc mecanic, lucru ce duce la anularea garantiei.

| qwertpro a răspuns:

Da are garantie cred, citetse contractul, daca are nu o sa iti repare spartura asta 100%, dar daca bateria a fost stricata din cauza unui defect din fabrica, dar o sa il repare atunci