| Bogdan_Bogdan_1976 a întrebat:

Nu pot instala nicio aplicatie care-i din afara Google Play. Orice descarc instalatia merge normal, la final daca dau done sau open imi apare eroarea apk file deleted. Am resetat la setarile din fabrica si nimic. Solutii?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai la Setari o functie care iti permite sa instalezi aplicatii si din afara Google Play. Nu ai spus pe ce anume vrei sa faci asta. La telefonul meu am aceasta functie dar nu descarc de acolo pentru ca sunt nesigure.

| Evolution a răspuns:

Depinde ce device ai. Ai tableta sau telefon? ce model? ofera-ne mai multe informatii atunci cand postezi ceva la intrebare.
Folosind modelul tau de telefon/ tableta. Poti cauta pe google (in limba engleza) sa vezi altii (de pe alte forumuri) daca au mai avut problema asta si cum au rezolvat.

| FaraNume1245 a răspuns:

Poate ai antivirus care-ți șterge apk-urile care nu sunt de pe Google Play.

| Bogdan_Bogdan_1976 explică (pentru FaraNume1245):

N-am antivirus, n-am niciun program instalat decât aplicațiile din fabrica.

| Bogdan70001 a răspuns:

Zi-mi ce tel ai

| iDarkness a răspuns:

La securitate ai optiunea "surse necunoscute", bifeaza asta si esti gata.

| Bogdan_Bogdan_1976 explică (pentru iDarkness):

GENIULE! Vorbesc cumva chineza? Daca vrei iti comunic pe japoneza ca stiu limba, eventual si in engleza daca nu ne putem intelege. Daca sursa necunoscuta nu-i bifata nu poti instala NIMIC din afara google play. De instalat merge orice. Dupa de descarc o aplicatie si o instalez, la final cand apas pe open se deschide aplicatia cu eroare si apare mesajul "Apk x deleted" ( unde x reprezinta numele aplicatiei in cauza) dar aplicatia in cauza nu este dezinstalata, doar nu mai poate fi folosita.
Te rog ca data viitoare sa nu mai vorbesti in necunostinta de cauza. Cunostintele tale minime si extrem de vagi lasa de dorit.

| iDarkness a răspuns (pentru Bogdan_Bogdan_1976):

Ba mai da-te-n m00rtii tai de gagan borat, dupa ce ca incearca omu sa te ajute mai faci si *** mare, luati-as rasa-n p₩la de cacacios

Scuze că te întreb dar esti cumva cioara? Doar ciorile au un limbaj atât de colorat și elevat.

Doar cu cine e nevoie, daca dau de specimene ca tine le tratez ca atare.

Vorbeai cumva despre tine? Atunci adevar graiesti. Pe viitor daca n-ai nimic inteligent de spus mai bine taci ca te faci de ras.

Sa inteleg ca vrei sa te bag mai mult in seama? Ma mila imi e de ala care ti a pus telefonul in mana, numai pe internet nu ai fost tu luat la ***, ca in rest peste tot. of, cu fiecare ocazie va bag in spume, astia ca tine, de asta primesti ce-ti dau eu acum, ca esti prost ba. prost in adevaratul sens al cuvantului.

| Bogdan_Bogdan_1976 explică:

Am un telefon eco le max2 model x820. Dacă-i vorba de unknown sources, este bifata. Pot descărca orice aplicație, se instalează normal. Când deschid apk x deleted, apare acest mesaj de eroare iar aplicația nu se închide, doar nu mai merge. Am căutat aceasta eroare pe forumuri dar n-am intalnit-o la nimeni.