Nokia XR20. Nu e cel mai bun sau cel mai rapid dar poți face duș cu el iar când cade pe podea nu pățește nimic. E cel mai rezistent.
Patru ani de aduceri la zi în fiecare lună. Android pur de la Google.
Ete fis, ideea e ca se cam scumpesc toate de-acum deoarece s-au scumpit materialele. Cam 15-20% majoritatea electronicelor in urmatoarele luni. Ti-am raspuns si la cealalta intrebare, nu o observasem pe asta. Acum parca mai discutam. Pina in 1500 ai destule optiuni misto. Daca ar fi sa imi iau mie in bugetul tau, m-as uita la urmatoarele:
1. Xiaomi POCO X3 Pro - procesor puternic, display 120 Hz, chiar daca LCD, 256 GB stocare UFS 3.1, jack de 3.5(!), NFC, baterie de +5000 mAh; camere acceptabile, nimic senzational din punctul asta de vedere.
2. Realme 7 Pro - incarcare 65W, display Super AMOLED, camere OK; procesor mai slab ca X3 Pro-ul de mai sus, stocare la jumatate ca si capacitate si mai lenta, model ceva mai vechi.
3. Xiaomi Redmi Note 10 Pro (2021) - display AMOLED, baterie de peste 5000 mAh, camera principala de 108 MP (nu te astepta la minuni, nu e stabilizata, insa pe lumina buna si cu putin antrenament poti face poze foarte bune - noaptea e de folosit Google Camera daca vrei sa iasa ceva ok), jack 3.5 mm.
4. Xiaomi Mi 10T daca il prinzi la vreo promotie - procesor top-of-the-line la sfirsitul lui 2020, camera de 64 MP (aceleasi amendamente de mai sus, in principiu), display 144 Hz, dar LCD, 5G, baterie +5000 mAh. Din pacate nu are jack de 3.5 mm.
Bonus - Realme 8 Pro - baterie mai mica decat 7 Pro-ul, incarcare la 50 W, camera de 108, procesor OK dar sub Snapdragon 860/865, display Super AMOLED.
P.S. Nu m-as uita la Huawei din motive de software. Ca o idee, si MIUI-ul de la Xiaomi e cu mult sub calitatea hardware a telefoanelor lor, insa e utilizabil. Inveti sa ignori problemele si aia e, sau iti bagi picioarele si pui un ROM "de la baieti" si ai rezolvat majoritatea belelelor.
Salut, îți recomand realme 8 pro. Este foarte bun https://www.emag.ro/......D6G4NKMBM/
Are snapdragon 720g, ecran super amoled, camera de 108 Mp + altele trei și cea frontala de 16 mp. Are baterie de 4500.
Îți recomand și poco x3 pro https://www.emag.ro/......DJ8J0HMBM/
E foarte bun și telefonul asta. Are snapdragon 860. Camerele sunt de 48+8+2+2 și frontala de 20mp. Bateria e mai mare 5120.
Daca vrei DOAR pentru gaming recomand poco x 3 pro( fiindcă are snap 860)
Dar oricum te poți juca si pe realme 8 pro cu spandragon 720g.
Dar îți recomand asta pentru ca are și ecranul mai bun, camerele sunt mai bune, gândește-te ai 108mp la 1200 lei.
Asta e părerea mea, te las sa alegi.