| cfrtobias a întrebat:

O avut cineva folie ShieldUP si Alien Surface care e mai buna? Momentan de cateva luni am folie ShieldUP, dar nu fac nimic, doar scot din buzunar si cand plec cu bicicleta in ruscac doar pun si pe folie se vad linii ca si cum as face fortat, oare nu se regenereaza, ce ziceti?

4 răspunsuri:
| HornyM24 a răspuns:

Shield Up nu am avut, am avut în schimb Alien Surface și mi se pare chiar mișto, mai ales faptul că o poți repune de cam 5 ori dacă nu îți iese din prima! Per total chiar o recomand oricui! Mai are și,, Alien pe viață " care înseamnă că oricând dorești ii suni dai folia, spray-ul și ambalajul in care e împachetată folia și primești una nouă cu doar 35 Ron! In loc de 120 sau cât o mai fi acum dacă o iei direct! Baftă!

| cfrtobias explică (pentru HornyM24):

De atunci am avut ambele folii, acum am Alien de cateva luni

| HornyM24 a răspuns (pentru cfrtobias):

Btw, acum văd că ai postat acum 2 ani, scuze! Practic a fost în zadar răspunsul! Dar doar am incercat să te ajut! Also, ce părere ai despre Alien Surface?

| cfrtobias explică (pentru HornyM24):

E o folie ca alta macar ca ShieldUP ca eu nu fac teste, acum recent am schimbat pe garantie ca s-a stricat in rucsac s-a strans intre greutate din rucsac