Eu unul iti recomand telefoanele Samsung, sunt mai rezistente decat cele Huawei, un prieten de al meu ii plac telefoanele Huawei, dar le strica destul de repede, desi are grija de ele, nu sunt foarte rezistente si nici bateria nu dureaza mult.
Iti recomand un telefon Samsung J8.
Huawei P20 Lite este un telefon destul de potent. Dar totusi, A8 este mai bun cam din toate punctele de vedere. Daca ai banii pentru un A8 atunci ia-l. E un telefon excelent. Daca vrei sa iei ceva pana in 1000 de lei atunci alegi ori P20 Lite, ori A6 Plus. Si A6 simplu este ok, dar P20 il cam bate la toate capitolele. Nu alege J-urile. Sunt destul de slabe ca performanta. Majoritatea au carcasa din plastic (nu stiu exact ce modele) si par ieftine.
Eu prefer Samsung, pentru că din ăsta am, dar și huaweii e o marcă bună dar nu are atât de multe de oferit. P 20 da, chiar e super, dar eu unul sunt de părere că nu își merită banii
Pai sa o luam usor, in primul rand seria de la Samsung J este seria de buget, deci in comparatie cu un telefon din seria A iese din disctuie.
Acum problema este urmatoare toate telefoanele enumrate de tine sunt deja cam batrane, dar dintre acestea as merge pe A8 all day.
Pe de alta parte, daca nu esti obligat sa cumperi la abonament sau ceva exista o optiune mult mai buna peste toate acestea:
Xiaomi Mi A2
https://www.pcgarage.ro/......droid-one/
Personal as merge pe A2 daca ai avea posibilatatea aceasta
Samsung galaxy A8, evident.
Rapid, ecran mai frumos(ips lcd vs superamoled... fi serios) si mai putin dezamagitor(in landscape nu fura la fel de mult din ecran pe cat o face p20 lite-ul, 19:9 vs 18.5:9), autonomie mai buna, camera mai buna si nu in ultimul rand, rezistenta la apa!
Mi-am facut temele cand mi-am luat a8-ul si nu am regretat. L-am dat si mi-am luat altul pana la urma ca pe A8 l-a vrut sor-mea.
Dodon întreabă:
designerandrei întreabă: