NU exista "actualizare", schimbarea de pret inseamna schimbare de contract, si se face NUMAI cu semnatura de acceptare a "victimei", altfel, poti sa faci reclamatie la opc, si chiar la politie, pentru prima factura care vine mai mare
asta fiind dupa faptul ca e ILEGAL sa ai abonamente in euro, pentru ca TOATE preturile trebuie sa fie in moneda in care primesti salariu in tara respectiva, dar toata lumea ignora asta, ca asa e in rrrominica de rahat, deci de ce nu ar ignora si o "actualizare", ca doar e un singur euro... nu?!?
alt cui in cosciugul IMBECILITATII ABSOLUTE numita "Orange", si am o lista de imbecilitati de umplu 15 pagini
eu mi-as lua catrafusele si m-as duce la alt provider de telefonie mobila, mai bine platesc mai mult la Vodafone sau nu am semnal in unele locuri la Digi, decat SA MANANC ULTIMUL RAHAT DE LA ORANGE!
Am o cunostinta care lucreaza la Orange, el mi-a spus ca Orange a trimis email sau mesaj la toata lumea (sau cel putin toti abonatii) in urma cu 30 de zile inainte de a fi implementata actualizarea. El si colegii lui primesc apeluri constant pe tema asta, oamenii nestiind si/sau ignorand email-urile si mesajele de la Orange... pentru ca, "iar trimit astia mesaje cu oferte, dai incolo de profitori".
Da, de cand s-au redus tarifele, ca sa creasca incasarile vin cu oferte/abonamente mai mari.