Telefon scump 2900 de lei
e ca si cum as spune eu merita sa imi iau un Cupra smecher de 50.000 de euro? imediat mi-ar putea da replica cineva "-cumetre noi bogatii avem Porsche 911 nou"
As zice ca un telefon scump este +8000 de lei, dupa orice salariu mare in Romanica!
Nu stiu la ce fel de asigurare te referi, cred ca la aceea in caz de furt sau daca il scapi nu?
Din punctul meu nu se justifica la valoarea unui telefon fie el si Iphone 15 cel mai de sus, si eu am telefoane de astea "scumpe" de 3500-4000 de lei nu le fac nicio asigurare sunt atent si am grija de ele, le iau folie si husa din prima zi si cam atat
Asigurearea in 9 din 10 cazuri o platesti degeaba.
Exista mai multe clauze in contract de care se pot folosi sa nu plateasca.
Daca ai grija de el este un telefon destul de rezistent, nu se compara cu pocnitorile cu Android.
scrie motivele de ce ti-ai lua telefonul ala si dupa ia vezi daca merita sau nu.
Daca motivele sunt unele dintre astea:
sa ma laud cu el la scoala
ca face poze nu stiu de care
sau doar pe premiza ca e iphone si ca e scump atunci nu merita vere.Stii cum e romanu n-are o chifla in stomac dar trebuie sa para ca are 20 de chifle.E si penibil sa-ti iei un telefon la suma asta daca tu sa zicem ai salar de 3000 de lei ca na.E fix ce ziceam mai sus n-ai de o chifla dar vrei sa para ca ai de 20.
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: