| DaciaRomania a întrebat:

Odată cam la cat timp vă schimbați smartphone-ul?

18 răspunsuri:
| Cresta a răspuns:

Nu stiu. Am unul (si primul) de peste 6 ani si inca merge. Cand va crapa am sa-l schimb.

| BitchInRedDress a răspuns:

O data la 10 ani. Si se scrie dezlegat

| Kufu95 a răspuns:

Nu am stat să mă gândesc niciodată la asta, dar oricum au trecut ceva ani de când l-am schimbat ultima dată.

| 1onur a răspuns:

Cât mai niciodată posibil, nu-mi place deloc să-mi dau munca pe telefoane! Am telefonul meu actual de mai bine de 4 ani și am hus și ecran de protecție la el.

Samsung s8 normal pe negru! îl am din abonamentul meu ce l-am achitat în 2 ani de zile cu o rată de 45 euro lunar. A-și vrea să-l păstrez toată viața acest telefon fără să-l mai schimb vreodată!

| siriusblack98 a răspuns:

Pe cel actual il am de 3 ani, din ianuarie 2022. Precedentul telefon l-am tinut 6 ani dar s-a dus bateria, el inca merge dar se descarca in cateva ore. Mai am inca un telefon in care doar tin o cartela si mai stau uneori pe YouTube cand n-am baterie la al meu, e un Huawei si il am de 7 ani dar merge ca in prima zi desi a fost folosit la greu de mai multi membri ai familiei.

| Anonimboy111 a răspuns:

Maxim 2 ani

| DaciaRomania explică (pentru BitchInRedDress):

Corect, o dată! Ms

suntserios
| suntserios a răspuns:

3 ani

| DaciaRomania explică (pentru 1onur):

Nu cred că ai cum, deoarece nu o sa mai fie compatibil cu alte chestii din viitor, programe, soft, etc...

| morfeo a răspuns:

Am S10 din 2019 de la lansare, atata timp cat functioneaza nu simt nevoia sa il schimb. Telefonul nu produce nimic, deci bine ar fi sa il folosesti cat mai mult

| Delllliae a răspuns:

3 ani.

| Dismally a răspuns:

Il schimb cand se strica sau nu mai face fata, mai devreme nu are rost. Nu ma intereseaza sa am ultimul model, ma descurc si cu unul ceva mai vechi.

| KovacsB a răspuns:

Cam la 90 de milioane de secunde.

| Frank51 a răspuns:

La 5-6 generații.

| RAY a răspuns:

O dată la 3 ani cum recomanda și producătorul

| darrio2007 a răspuns:

Atunci cand dă semne de oboseala.

| Libelle a răspuns:

La 2-3 ani.
Am cumpărat ultimul telefon în aprilie, nu vreau să îl schimb în următorii 2 ani.

| Whitte a răspuns:

O data la cati ani se strica. Cu cat mai rar, cu atat mai bine.

Întrebări similare