Nu stiu. Am unul (si primul) de peste 6 ani si inca merge. Cand va crapa am sa-l schimb.
Nu am stat să mă gândesc niciodată la asta, dar oricum au trecut ceva ani de când l-am schimbat ultima dată.
Cât mai niciodată posibil, nu-mi place deloc să-mi dau munca pe telefoane! Am telefonul meu actual de mai bine de 4 ani și am hus și ecran de protecție la el.
Samsung s8 normal pe negru! îl am din abonamentul meu ce l-am achitat în 2 ani de zile cu o rată de 45 euro lunar. A-și vrea să-l păstrez toată viața acest telefon fără să-l mai schimb vreodată!
Pe cel actual il am de 3 ani, din ianuarie 2022. Precedentul telefon l-am tinut 6 ani dar s-a dus bateria, el inca merge dar se descarca in cateva ore. Mai am inca un telefon in care doar tin o cartela si mai stau uneori pe YouTube cand n-am baterie la al meu, e un Huawei si il am de 7 ani dar merge ca in prima zi desi a fost folosit la greu de mai multi membri ai familiei.
Nu cred că ai cum, deoarece nu o sa mai fie compatibil cu alte chestii din viitor, programe, soft, etc...
Am S10 din 2019 de la lansare, atata timp cat functioneaza nu simt nevoia sa il schimb. Telefonul nu produce nimic, deci bine ar fi sa il folosesti cat mai mult
Il schimb cand se strica sau nu mai face fata, mai devreme nu are rost. Nu ma intereseaza sa am ultimul model, ma descurc si cu unul ceva mai vechi.
La 2-3 ani.
Am cumpărat ultimul telefon în aprilie, nu vreau să îl schimb în următorii 2 ani.
GEORGEL2012 întreabă:
AgachiParaschiva întreabă: