Eu am avut un a5 -2015 si mi-a mai scapat pe jos dar nu s-a spart,nu sunt chiar atat de fragile, si cand m-a enervat si l-am spart mam cam chinuit, ma cam mirat sincer, eu mergeam pe jos mult si in ploaie, frig si nu am patit nimic cu el, doar ca dupa 2 ani se bloca non stop, i am cumparat sticla la inceput singura s-a crapat, nu i am mai luat nimic, acum as merge pe un s8 atat
https://www.quora.com/......creens-etc
Sisteme de protecție din sticlă
În timp ce protecția ecranelor din plastic era destul de populară în trecut, o tendință recentă este folosirea protectorilor de ecran din sticlă călită. Dar de ce ai pune un alt strat de sticlă pe ecranul tău? Pur și simplu puneți, adăugând un protector de sticlă pe ecran. Controlul telefonului se simte încă frumos, aproape complet absoarbe daunele provocate de impact atunci când lăsați telefonul.
Dezavantaje ale protectorilor de ecran din sticlă securizată
Elementele de protecție din sticlă de protecție din sticlă nu sunt perfecte și au defectele lor. În opinia mea, una dintre cele mai mari probleme cu ei este grosimea lor. În timp ce protezele din plastic sunt de obicei în jurul valorii de 0, 1 mm, cele din sticlă variază între 0, 3 și 0, 5 mm. Cu alte cuvinte: Veți observa că pe dispozitivul dvs. există un dispozitiv de protecție a sticlei. Din fericire, de obicei, acest lucru nu afectează cazurile sau barele de protecție. În timp ce 0.5mm ar putea părea ca un număr mic, puteți simți cu siguranță folosind un buton ca butonul de acasă al iPhone-ului.
Otterbox
Otterbox are o gamă largă de cazuri pentru smartphone-uri și tablete, în special cele din seria Defender.
Acest caz pentru iPhone vine în trei părți: o carcasă exterioară din policarbonat, o amortizor siliconic în interior și o clemă groasă și durabilă.
Acesta include capace pentru porturile telefonului și butoanele, iar designul cazului permite să plasați telefonul cu care se confruntă în interiorul sau în afara: vă poate oferi ecranul telefonului o protecție suplimentară în condiții extreme sau rotiți-l spre exterior, astfel încât să puteți vedea dvs. apeluri, mesaje și alerte.
Flip Cover
Coperta mai eficientă va fi probabil capacul flip, deoarece protejează întregul telefon. Cred că ar părea destul de nesăbuit. Și nu cred că partea flipping a cazului va fi atât de enervant, pentru că după o vreme vă veți obișnui.
Într-un caz de telefon mobil, puteți absorbi daunele aduse mediului și puteți preveni și deteriorarea fizică a telefonului. Unul dintre cele mai convenabile lucruri despre cazurile mobile este că acestea sunt accesibile și ușor de înlocuit.
Indiferent dacă sunteți un fan al personajelor de sport sau de desene animate din copilărie, puteți afla ce cazuri de telefon mobil sunt disponibile la fiecare magazin de hardware-ul mobil. Deci, puteți să le cumpărați on-line în vrac și în cazuri alternative în cursul anului. Mulți producători creează colecții și atrag utilizatori. Puteți colecta diferite teme și oferiți mobilului dvs. un aspect nou în fiecare zi.
Daca-ti doresti un telefon intr-adevar rezistent (socuri de cadere, 5m apa cel putin o ora9, cu thermal vision la distanta etc. etc. mai rezistent decat iPhonurile si restul telefoanelor scumpe, atunci iti recomand acesta:
http://www.cel.ro/......MyMTwqNw-l
Un prieten bun si-a scapat telefonul CAT in cuva cu mortar (lucreaza in constructii) si l-a gasit abia ziua urmatoare. Surpriza! Telefonul a functionat fara probleme, dupa ce l-a spalat!
Daca vrei intr-adevar un telefon BUN si rezistent, atunci ti-l recomand.
Telefoanele astea inteligente de pe piata sunt fragile dar nu te gandi ca daca scapi pe gresie un telefon invelit in husa de silicon si folie de sticla se va sparge, nu se intampla asta. Eu am scapat si Samsung-uri si iPhone (nici nu avea folie de sticla ci normala) si nu s-a intamplat absolut nimic. Doar cumpara folie si husa si o sa stai linistit.
Dar daca faci parte din categoria alora care blameaza producatorii pentru ca li s-au spart lor telefoanele dupa ce le-au tinut fara nicio protectie, atunci scuza-ma dar ar trebui sa ramai la un model care sa fie doar rezistent si atat. Nu poti avea un telefon care sa fie si subtire, sa arate si bine, sa fie si performant si sa iti permita sa umbli cu el "dezbracat"
Deci recomandarea mea e: orice smartphone vrei tu!
Da si eu aveam telefoane ieftine si dupa am zis sa incerc ceva mai scump si mi-am luat un Xiaomi Mi Mix si dupa 3 luni l-am scapat pe beton si cu tot cu carcasa s-a fisurat, dar inca functioneaza cu toate ca l-am mai scapat de cateva ori si doar fisuri minore pe rama si sticla, perfect functional, dar daca ai grija de el normal ca se sparge, e ca si cum ai scapa un TV de la 10m inaltime
S8 cred ca merita titlul de telefonul anului si e briliant, chiar daca eu am folosit pana acum iPhone! Daca ii pui si husa d-aia faina, rezistenta si folie de sticla nu ar trebui sa iti faci griji!
Am un Galaxy S8 de cam un an jumate cred si la inceput am folosit o husa groasa gen asta (https://www.vodafone.ro/......g-s9-negru cu o folie de sticala si pot sa iti spun ca telefonul era tanc, puteam sa si arunc cu el, desigur cu riscul de a se sparge folia, l-am scapat de cateva ori, am spart vreo 2folii pana am ajuns la concluzia ca nu mai are rost sa folosesc folie, asta acum un an si nici acum nu l-am spart, dupa putin timp de la acea concluzie mi-am luat o husa de la Samsung de plastic care avea marginile facute ok, iar daca miscai telefonul cu ecranul pus in jos pe masa puteai vedea ca ecranul nu atingea, l-am scpat de cateva ori chiar si pe ecran, iar daca nu il scapi pe o piatra nu o sa pateasca nimic pentru ca protejeaza acele margini. In concluzie cel mai bine in prima luna pana te obisnuiesti cu telefonul foloseste si o husa si o folie de sticala, dupa ce te mai obisnuiesti cu dimensiunile mai poti renu nta din protectie, dar daca vrei sa nu stai cu grija o poti pastra.
Telefoanele noi nu sunt facute ca sa se strice cum zic majoritatea, asa se spune si de masini, dar si telefoanele si masinile sunt facute dupa cum am vrut noi, vrem materiale de calitate, dar acele materiale sunt mai fragile, adica sticala, vrem metal, la orice lovitura se va cunoaste, alte aliaje care se folosesc pe telefoanele mai ieftine si metalul de pe spate sunt mult mai rezistente, acelea nu sunt materiale premium.
Daca vrei ceva asa rezistent cu metal pe spate si performant cu o camera decenta, dar nu cea mai buna iti recomand OnePlus 5T. Daca il cunosti pe George Buhnici, l-a avut ceva timp cat a lucrat la casa si a rezistat si pe santier si a fost foarte multumit de acel telefon.
Pai : In primul rand pentru a evita spargerea tuturor telefoanelor iti recomand folie de plastic. Exact! de plastic, nu de sticla fiindca cea de plastic protejeaza de un catralion de sute de mii mai bine fata de una de sticla (cea de platic nu se sparge iar cea de sticla se sparge). Iti recomand sa le chimbi o data la un an, chiar daca nu ai avut nici un incident neplacut. In al doilea rand, ti-as recomanda sa iti cumperi o husa, te preferat din silicon fiindca celelalte confectionate din plastic sau din alte materiale nu sunt bune si nu protejeaza deloc telefonul. Husele din alte materiale, mai putin cele din silicon sunt fabricate doar pentru infrumusetarea telefonului, nu pentru protejarea acestuia. In al treilea rand, fiecare telefon este proiectat si confectionat in mod diferit si de aceea cele scupe ti-se par mai rele iar cele ieftine ti se par mai bune. De exemplu, un telefon scump poate sa nu aiba nu stiu ce software iar cel ieftin sa nu aiba, si invers. Iar in ultimul rand, iti voi da cateva idei de telefoane foarte bune dupa parerea mea. Apropo, daca ai vrea sa alegi un telefon Apple, iti recomand sa iti cumperi tot o husa de silicon, insa tot de la firma appple. Link telefon Apple : https://www.emag.ro/......DNDVF2BBM/ Dupa parerea mea este cel mai bun telefon de la Apple care se incadreaza in sumade 600 euro. Aici ai un link si de la folie de plastic : https://www.emag.ro/......DJ5Q0FBBM/ (este din sticla fiindca cele din plastic se pot face la comanda dintr-un magazin Orange, Vodafone, etc.
Link pentru husa din silicon Apple : https://www.emag.ro/......DRP94NBBM/
Eu as dori funda deoarece m-am chinuit destul de mult sa iti dau un raspuns destul de complex, dupa parerea mea.
Nu conteaza daca ti s-a spart sau nu..pentru ca depinde de cum cade telefonul..si in functie de cum cade telefonul atunci ecranul se sparge sau nu..si pentru a proteja telefonul..eu la IPhone-ul meu 7 (nu ma laud) i-am pus o folie de sticla pe fata si una pe spate (aceasta costa in jur de 50 lei) si ca husa i-am luat o husa originala neagra IPhone (se gasesc pe Emag si costa 270 lei) si iti mai trebuie si un pic de atentie pentru a nu il scapa..aduca trebuie sa fii grijuliu cu el. Eu zic sa iti iei acel telefon chiar daca e scump si daca vei urma pasii mei vei vedea ca o sa functioneze. Noroc!
Denila123 întreabă: