| cosmin123456789123456789 a întrebat:

Pana in iunie credeti ca Samsung galaxy s3 mini ar putea ajunge la pretul de 600-700 de lei? Am vazut acum,azi, pe un site ca e 1050 lei pretul cel mai mic posibil.Va intreb, fiindca tata a zis ca imi va lua de ziua mea un telefon de maxim 600-650 de lei la liber si asta mi se pare cel mai performant azi la pretul de aproximativ 1000 de lei,tata nu vrea,sa fie "dator" cu zeci de euro pe luna la cei de la Orange sau Vodafone,si intr-un fel il sustin,Astia te mananca de bani, daca dai si 15 euro pe luna timp de 2 ani, dai in total 360 de euro pe putin, cu bani astia aproape ca iti ei azi 2 telefoane nu unul.

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Cred ca se va mai ieftini in a doua jumatate a anului cand apare s4, dar nu cred ca va ajunge in niciun caz la 700 lei.

| Trynda a răspuns:

E prost ala si nu se va scumpi atat. happy Mai bine uita-te la Galaxy Chat. E un telefon foarte bune, garantez. Ai sute de aplicatii si jocuri gratis, ecran tactil si tastatura qwerty. Ai ecranul mare, de 3 inch. Eu m-am jucat pe el si e excelent in banii aia. Altceva mai bun nu cred ca gasesti. Un telefon "Mini" nu isi merita niciodata banii.

| LeganzaMoonwalker a răspuns (pentru Trynda):

Ai dreptate! exista unele care isi merita totusi.

| mnthseby a răspuns:

Nu cred asta
dar poti sa-ti iei alt telefon
http://www.domo.ro/......Phone_4300

| semyryan a răspuns:

In Iunie o sa gasesti Samsung galaxy mini s3 la pretul de 700-800 lei doar secon hand eu zic ca nu renteaza.

| andulicious a răspuns:

De ce nu iti ei un telefon putin mai ieftin? straight faceO sa ajunga la 600 RON peste 1-2 ani, cand nu-l mai cumpara nimeni. In cateva luni maxim 90 RONwinking

Am mai vazut o intrebare postata de tine si scriai ca ai 12 ani thinking ce poti sa faci la 12 ani cu un procesor de 1 GHz dual-core? Eu zic ca e suficient 800 MHzwinking Sau pentru ce iti trebuie camera de 3252 Mpx? Ajunge 3.15 sau 5 Mpx. Parerea mea.