Telefonul este considerat un flasgship killer, dar de fapt e un midrage killer... Telefonul are mici sacrificii la ecran, materialele din care e facut (carcasa) si camera, in rest este un telefon de top. Eu unul nu recomand telefonul pentru design si carcasa din plastic, insa daca te intereseaza mai mult poate pentru jocuri, ore lungi de filme, clipuri, prostii de genul ce necesita un procesor mai performant. E cea mai buna alegere.
** Xiaomi este lider de piata pentru telefoanele Mid-Rage, sunt ieftine tocmai pentru a iesi in evidenta, sa nu crezi ca sunt chinezarii ca Allview, cubot, zte sau chestii de genul.
In legatura cu designul fiecare are gustul sau iar partea cu plasticul mi se pare un mare +, am ales poco in defavoare Mi 8 datorita capacului de plastic ( + capacitate de stocare si baterie mai mici avand acelasi pret)
Sunt diferente mari de pret si performanta intre Mi 8 (~2000 Lei) si Poco(~1500 Lei), daca tu preferi plasticul, esti cam sigur, mai frumos este un spate de ceramica sau mai rezistent unul din metal.
Cand am cumparat eu telefonul erau cam la acelasi pret ( fix 100 lei diferenta, varianta 128gb poco-64 gb mi8). Ceramica si metalul cam umfla pretul, iar eu personal tin mereu carcasa pe telefon.
Acum nu ma intelege gresit, am tinut telefoane cu spate ceramic/metalic/sticla frumos finisate in mana, bijuterii într-adevăr, dar bijuteriile costa.
Daca tii husa ai scapat de problemele de material si design, dar totusi camera este putin slabuta fata de mi a2 care este 1000 lei (cu 500lei mai ieftin) Dar presupun ca nu faci poze decat baseic Facebook/Instagram ceea ce nu cere neaparat o performanta extraordinara, si daca ai zis ca vrei si spatiu mare de stocare... da 128gb e bine (eu am facut comparatia intre telefoanele cui 64gb fiecare)
Eu mi l-am achiziționat pe al meu in septembrie anul trecut la pretul de 1800 lei ( varianta 128Gb). Sunt de parere ca este best buy la preturile actuale (1500-1600 lei), varianta cu "kevlar" nu merita fiind mai scumpa.
Pareri despre telefon:
- face poze frumoase pe timp de zi, la lumina scazuta nu strălucește
- bateria este super, daca nu te joci o tii 2-3 zile, daca te joci (+4 ore) o tii o zi lejer
- are difuzoare bune, daca iti place sa asculti muzica la telefon o sa fii multumit
- ecranul este bun, are culori si luminozitate bune ( recomand sa il verifici fix dupa ce il scoti din cutie, in caz de ceva il trimiti inapoi, oricum la luminozitate maxima pe un background intunecat o sa vezi o pata alba in partea de jos a ecranului, insesizabilă in alte conditii)
- incarcare foarte rapida cu incarcatorul stock (care nu are nici macar quickcharge su ceva asemanator, desi am inteles ca telefonul suporta asa ceva)
- Android 9 cu MIui 10.1 la ora actuala
- cititor de amprente IMPECABIL de rapid + deblocare faciala prin IR blaster foarte rapid de asemenea, functioneaza si pe intuneric ( bezna?)
- tine cont totusi ca nu are NFC si IR blaster pentru telecomanda, daca te intereseaza asa ceva acest telefon nu o sa te multumeasca.
- toti zic ca are design urat dar mie imi place foarte mult, plus ca plasticum este mai rezistent si oricum am pus carcasa pe el ( https://catmobile.ro/......-blue.html gusturile nu se discuta)
Per total cred ca ai inteles, eu sunt foarte multumit de telefon si il recomand cu incredere tuturor celor interesati
Eu cred ca este un telefon bun pentru un copil sa mearga cu el la scoala si sa se joace pe el sau pentru un adult care nu prea are grija de lucrurile lui ti-l recomand daca stii ca spargi telefoane des, cred ca un ecran nu e asa de scump.
CutenessOverLoaded întreabă:
AndaAndore întreabă:
Denila123 întreabă: