| IonutPetre12 a întrebat:

Pareri a70? As vrea sa-l cumpăr zilele astea. Daca aveti sugestii de telefon:buget 2100 2200

8 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Xiaomi Mi 9. Cine isi ia altceva de banii astia ar trebui sa mearga la medic fiindca sufera de retard major.

| Frank51 a răspuns:

A70 merita 1400 cel mult. Daca chiar vrei sugestie iti recomand un telefon din generatia anterioara(2018), S8/S9, P20, bugetul tau fiind numai bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am cumpărat IPhone 7 cu 2100 de lei de la Media Galaxy și este foarte bun.

| Speranta12 a răspuns:

A70 seamana foarte mult cu A50, nu merita banii plus fata de A50. Ar mai fi A80. Vezi ce OnePlus sau Huawei gasesti pana in 2200 lei. Minusul lor e ca nu au slot de card microSD, pe care Samsung il are. Deci daca ai poze pe un card, nu o sa il poti conecta la un OnePlus, Huawei sau Xiaomi.

| MagicOneT a răspuns:

Xiaomi Mi 9T
Huawei P20 / P20 Pro
Am vazut acum ceva timp si Samsung Galaxy S9 / S9 Plus si Note 9 la 2100 - 2300 de lei

Gama entry-level de la Samsung lasa de dorit, materiale slab calitative (plastic), hardware slab, "branza buna in burduf de caine", vorba aia...

| krt0f1oR a răspuns:

Eu as merge pe un S9 + ca nu are notch din cate stiu si costa 2150 Ron aproximativ

| krt0f1oR a răspuns (pentru krt0f1oR):

Galaxy S9 si atat, fara +

| Fllrin a răspuns:

Xiaomi Mi9, Xiaomi Pocophone F1, One Plus 6. Eu am avut S7 edge, apoi am trecut la un Oppo mai vechi ca fabricatie. Diferenta ca de la cer la pamant, pur si simplu. One Plus e aceeasi firma cu Oppo, deci iti recomand One Plus 6.