| Ana126890 a întrebat:

Păreri iPhone se? Vreau sa-mi schimb telefonul și sa ma și tina, măcar 2 ani))

Răspuns Câştigător
| Reghqen a răspuns:

E destul de bun telefonul, faza nasoală este ca bateria durează foarte puțin și asta nu doar la Iphone SE ci la toate Iphoneurile în general. S-ar putea să îți țină vreo 2 ani dar ai grijă la baterie în general, nu-l încărca aiurea adica odată ce el s-a încărcat complet îl scoți din priză și îl folosești, iar când ajunge la 20% îl bagi la încărcat. NU STA PE TELEFON ÎN TIMP CE ACESTA ESTE LA ÎNCĂRCAT, fiindcă în loc să îți țina de exemplu vreo 2 ani, o să țină cu mult mai puțin, 1 an sau și câteva luni, deoarece atunci când îl folosești când este în priză scazi din capacitatea baterii mai repede.
Concluzia?
Dacă vrei un telefon bun rău cumpără-ți un Samsung Galaxy S6/S7 sau S8, depinde de cât vrei să cheltuiești.
Îți garantez ca nu o să te dezamăgească Samsung-ul iar bateria durează dublu față de Iphone.
Alegerea este a ta! happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am auzit la iPhone se descarcă telefonul mai rapid.
O comparație iPhone si Samsung :https://www.ideall.ro/......zavantaje/
Și ai și informații despre telefoane! Mie sinceră să fiu imi place un Samsung mai mult, dar tu nu ai întrebat care e mai bun.

| sierra1 a răspuns:

Pentru banii ăia, e u JAF (stiu că adevărul supără dar aia e!) telefon făcut acum 4 ani, e o jucărie, trezește-te și vezi ce face Samsung de aceeași bani