Uite una care s-ar putea sa-ti placa intra aici ==> http://www.emag.ro/......ETRRNBBBM/
Nu aduce nici un aspect in legatura cu cele spuse, este doar rau intentionat Micu_Ala_1982
Nu aduci nici un aspect in legatura cu cele spuse mai sus, este doar rau intentionat
Mihai Tabara, hai sa vedem daca sunt doar rau intentionat:
Am comandat husa de pe site-ul tau dar pentru ca era de calitate foarte slaba am returnat husa dupa 2-3 zile de la preluare. Conform legii am 10 zile timp de retur in cazul comenzilor online. Problema e ca la expeditorul de pe pachet erau o adresa si un telefon al altei persoane care mi-a zis ca nu are nicio legatura cu site-ul. Am reusit sa aflu adresa buna si sa trimit husa inapoi dar de atunci n-ai mai raspuns la telefonul de pe site sau la mailuri.
A trebuit sa trimit o reclamatie la Protectia Consumatorului pentru returnarea banilor! Chiar si asa aveai pretentii de trimis vouchere in locul banilor.
Ce zici, care dintre noi are intentii rele?
Astept un cod de comanda sau o copie a facturii sa vad despre ce este vorba.
In baza nouatra de date nu exista nimeni cu acest nume sau variantele lui
Micu_Ala_1982.Asa ca as avea rugamintea sa treci informatiile cerute pentru a remedia daca a fost vreo cum spui tu.
Astept cu mare interes informatiile necesare pentru a remediate problemele daca exista.