Nu sunt fan LG dar l9 e mai performant decat lumia 625. daca vrei un lumia bun cumpara 925 sau 1026
Genuri de jocuri ca cele care le-ai zis o sa gasesti pe windows. Daca ar fi sa aleg eu itnre cele doua telefoane as alege LG l9 deoarece are android. Daca as avea banii (adica sa fiu bogat) as incerca si windows dar nu dau banii pe ceva ce nu cred ca are succes momentan.
Salut! Nu prea o sa gasesti jocuri ca cele pentru android. Decat foarte putine si altele care le imita pe cele pentru android foarte slabe. Lg Optimus l9 este un telefon bun deoarece dispune de android, care are pe google play 500.000 aplicatii, camera buna, acumulator bun, etc. Dar la un pret mai mic poti gasi telefoane si mai performante.
Buna.
Parerea mea este Lumia 625.De ce? Pentru ca are display-ul mai mare, procesor mai mare ca LG, calitatea materialelor superioare rivalului sau. Temple Run, Subway Surfers vei gasi pentru 625.
Treptat apar din ce in ce mai multe jocuri si aplicatii pentru Lumia.Nu se compara momentan cu Android.Dar alegerea iti apartine.