| macholyco a întrebat:

Pe Windows Phone 7.5 poti juca SubwaySurfers? sau Temple run? 2?

Diferenta intre WP 7.5 si Android? pls

funda

6 răspunsuri:
| Magnifico a răspuns:

Eu am Nokia Lumia 610, cu WP 7 (am facut 3 update-uri, de la 7.5 Mango la 7.10 si la o ultima versiune 7.10.1 ceva de genul) si am cautat iar jocuri precum SubwaySurfers sau Temple Run2 nu se gasesc nici macar pentru WP8 daramite 7.

Pe android le ai sigur,dar trebuei sa fie o versiune recenta si telefonul sucifient de performant cat sa le suporte.

Diferenta este destul de mare, de la interfata (meniu) la aplicatii, jocuri, etc.

Eu personal am ales WP 7, multi ar alege Android, insa m-am obisnuit cu WP si raman la parerea ca este un sistem de operare destul de bun.

Adevarat ca pentru Android gasesti multe jocuri si aplicatii mai frumoase, iar pentru WP 7 mai putine, iar cele bune nu sunt pe gratis.

| Magnifico a răspuns:

P.S: Orice altceva vrei sa stii intreaba e un subiect la care te pot ajuta (WindowsPhone-ul)

| macholyco explică (pentru Magnifico):

Eu am Nokia lumia 610, daca ai facebook, adauga-ma " Cata Chiriches" sunt din luizi-calugara / bacau.

| Magnifico a răspuns (pentru macholyco):

Si eu tot acelasi telefon am, nu am facebook, lasa-mi intrebarile legate de telefon aici, te pot ajuta cu orice stiu!

| macholyco explică (pentru Magnifico):

Deci, am conectat telefonul cu usb si imi cere un program pe nume Zune, cand il instalez imi da o eroare, Image mastering api v2.0, am windows xp? solutie? straight face

| Magnifico a răspuns (pentru macholyco):

Mai incearca odata cu Zune ( http://www.windowsphone.com/ro-ro/how-to/wp7/zune-software?signin=true ) dai "Download Now" daca iti da iar eroare fai un print sa o vad si eu!

Eu tot XP am.