| DeDeDeeaSweety a întrebat:

Pentru cei care au/avut iPhone.
L-ati trimis in garantie? Care a fost procesul si documentele/actele lasate si completate?

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Eu am avut unul luat de la f64; se face cerere de RMA online, te duci cu aparatul deblocat și scos din icloud la centrul de preluare pentru service. Acte - certificatul de garanție și bonul fiscal. Vei primi un p.v. de primire pentru reparații în garanție.

| DeDeDeeaSweety explică (pentru mihai69):

Mie nu mi se mai deschide. Nu stiu cum sa il scot din iCloud din moment ce nu pot intra in el.
De la cei de la Flanco am primit doar bonul + hartia aceea A4 pe care scrie ce produs ai cumparat si m-au intors din drum ca trebuia sa primesc cand l-am primit de la ei inca o foaie de garantie pe care se scrie ce defectiune are.

| mihai69 a răspuns (pentru DeDeDeeaSweety):

Sunt obligați să îți dea și certificatul de garanție.
Din iCloud îl poți scoate și de pe PC.

Cum sa il scot din PC. Am schimbat laptopul si nu am bagat iTunses. Parola de la iTunes nu o tin minte si o aveam salvata pe telefon.
Daca vreau recuperare de parola imi trimite sms, nu recuperare prin email.
Iar cu partea de certificat nu stiu, sa ii amenit cu OPC ca nu mi l-au dat.

| mihai69 a răspuns (pentru DeDeDeeaSweety):

Uite aici pașii recomandați de unitatea de preluare pentru service:
====
Primiti acest e-mail deoarece produsul dumneavoastra este blocat cu un cont iCloud. Produsul poate fi trimis catre unitatea service autorizata doar dupa eliminarea acestui cont, iar acest lucru poate fi facut si de la distanta.
In cele ce urmeaza gasiti pasii pentru eliminarea contului iCloud:
Va trebui sa accesati contul la urmatorul link: www.icloud.com
Va autentificati in iCloud
Efectuati click pe "Settings"
Acum, efectuati click pe : dispozitivul pe care doriti sa-l eliminati.
Pe urma click :"Remove Device"
Dupa efectuarea acestori pasi va trebui sa va intoarceti in meniul principal. Odata ce s-a ajuns in meniul principal se va alege \" Find My Iphone \"
In acest meniu va trebui sa selectati dispozitivul care se doreste a fi eliminat, si pe urma \"Elimina Dispozitiv\".
====
Pentru a primi SMS-ul de recuperare a parolei, pune cartela SIM în alt telefon. Simplu.
Te poți adresa ANPC pentru rezolvarea problemei, și are efect.

Mumtumesc :-) O sa incerc