| AlexDorinel a întrebat:

Pentru cei care au peste 25-30 de ani, cum era vremea Nokia?
Va e dor de Nokia?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu mi-e dor dar imi este de vagauna aia care avea 16 ani - eu avand 12 dorea sa o fac cu burghiul. Numai ca lipsea anigelul pentru racire si na... prezervativu ala daca era ce bine ar fi

| Wr3nch a răspuns:

Da normal, nu stiu ce le-o trebuit la astia sa scoata telefoane care pot face aproape orice cand aveam un 3220 pe care puteam juca snake, si face poze de lei la rezolutie de 0.3 mp.

| Catrice a răspuns (pentru Wr3nch):

Hai ma că 1100 era mișto, ce, nu-ți placea un ecran in 2 culori?!hee hee

| Frank51 a răspuns:

Fiecare perioada a avut farmecul ei, la vremea respectiva acele telefoane erau singura portita spre tehnologie mobila, deci pentru noi a fost ceva revolutionar.

| Yuoia a răspuns:

Hehe, eu inca mai folosesc unul acum. Ma tine bine. Baterie, semnal, tranteala, microfon si difuzor, etc. Voi la cati ani schimbati smartphonurile?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Macar tinea bateria vreo 2 saptamani fara sa-l incarci, puteai sa-l scapi de la etajul 4 si n-avea nicio zgarietura, iar in caz ca te pregateai de scandal, doar bagai mana in buzunar... dupa Nokia!laughing Vremuri frumoase oricum!

| StefanChriss a răspuns:

Salut! Ai acum telefoane care pot inlocui lejer un laptop, daca nu il folosesti profesionist la ceva. De ce i-ar mai fi cuiva dor de telefoanele din anii 2000? De vremurile alea, poate da. De adolescenta, de timpul cand nu erai dependent de telefon si de retelele de socializare. Dar numai persoanele melancolice, eventual, pot sa le duca dorul vremurilor alora sau sa le fie dor de un Nokia cu butoane si ecran de cativa cm laughing

| Balalau95 a răspuns:

Daaaaa, eram mai tineri (cerul era mai albastru, aerul mai curat, soarele mai stralucitor si apa era mai... UDA :D )
insa Nokia e si in ziua de azi:
https://www.emag.ro/......le/nokia/c
au cumparat-o Mircosoftii

| NoisyLight a răspuns:

Nu-mi este dor, dintr-un motiv foarte întemeiat: eram fan Ericsson. laughing

Întrebări similare